nazar_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 8276 عنوان عمل بيني 58 بازدید | 9 پست بچها شما پولشو چجور جور كردين با چ ترفندي ؟ حوصله ندارم ولم كنيددد💀 1402/03/03 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاااابر_بی_سایه عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 977 بابام داد تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩❤️👨 یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
pastil_sorati عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2964 من بینیم عمل نیاز نداره ولی اگه داشت پول پدرم😂 ¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4630 دوستان منم در جریان بزارین😭 ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10458 من هر کار میکنم نمیتونم پولشو جور کنمچون دکتره هر ماه میذاره رو قیمتچهل تومن هم نمیتونم از بابام بگیرمچه داشته باشه چه نداشته باشه توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!
nazar_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 8276 من هر کار میکنم نمیتونم پولشو جور کنم چون دکتره هر ماه میذاره رو قیمت چهل تومن هم نمیتونم از بابام ... منم،چون خيلي قيمتاش رفته بالا:/ دقيقا نميشه اونم تو اين وضعيت گرون و افتضاح دلم نمياد ازش بگيرم اصلا😅 حوصله ندارم ولم كنيددد💀
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10458 منم،چون خيلي قيمتاش رفته بالا:/ دقيقا نميشه اونم تو اين وضعيت گرون و افتضاح دلم نمياد ازش بگ ... اگه بابات داره ازش بگیرممکنه بعدها حسرت بخوریا😂بابای من داشته باشه هم نمیدهمیگه اینکارا هدر دادن پوله!😑💔 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!
nazar_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 8276 اگه بابات داره ازش بگیر ممکنه بعدها حسرت بخوریا😂 بابای من داشته باشه هم نمیده میگه اینکارا هدر د ... اصلا راضي ب عملم نيست ميگ دماغت خوبه ولي دلم ميخاد عملش كنم و احتمالا وام از دانشگا بگيرم راست ميگه واقعا ٤٠مليون خيليه من بخام هزينه كنم دكتري پيدا ميكنم كه هم كارش خوب باشه هم ١٦ يا ١٧ بگيره حوصله ندارم ولم كنيددد💀
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10458 اصلا راضي ب عملم نيست ميگ دماغت خوبه ولي دلم ميخاد عملش كنم و احتمالا وام از دانشگا بگيرم راس ... دکترای اسکول ما که بینی هم خراب میکنن ،تو شهرستان ۳۵میگیرن😑😑😑زیر ۳۵نداریم توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!
nazar_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 8276 دکترای اسکول ما که بینی هم خراب میکنن ،تو شهرستان ۳۵میگیرن😑😑😑 زیر ۳۵نداریم چخبره🙄😑شهراي اطرافتون پرس و جو كن حوصله ندارم ولم كنيددد💀