2777
2789
عنوان

مادرشوهر🥴🥱😡😡😠

253 بازدید | 14 پست

باردارم ۵ ماهه

دوماهه که مادرشوهرم نیومده خونم بهم سر بزنه 😂

نمیدونم خوشحال باشم ناراحت باشم😂

بعد زایمانم پاشه بیاد بخاطر بچه خیلی زورمه 

مامان خودم هر روز کارامو کنه بهم سر بزنه سیسمونی بده 

اون ماست هم کاری نکنه هر دوشونم مادربزرگ شن 

چیکار کنم از آتش درونم کاسته بشع😐

بهتر کاش منم نمیامد 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂خیلی با مزه گفتی

بخدا راحت باش

مادرشوهر من هر روز زنگ میزنه 😣

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بی خیال اسی توقع نداشته باش از کسی حتی مادرت من تو بارداریم استراحت مطلق بود نه کسی اومد برا کمک نه توقع داشتم کسی بیاد بعد زایمانم همین طور پس همین که مامانت میاد و کمکت میکنه خدا را صد هزار بار شکر کن 

به خودم تبریک میگم که بعد از شش بار تعلیق شدن باز به نی نی سایت برگشتم   
😂😂خیلی با مزه گفتی بخدا راحت باش مادرشوهر من هر روز زنگ میزنه 😣

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات😂😂😐😑

ولی لاقل ماهی یبارو میومد بخدا انقد تو درو همسایه هاشون میشینه میگ اره اینکارو کردم براش اونکارو کردم خبرا میرسه برگام میریزه ک این نیومده خونم چجوری کاریم کرده

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات😂😂😐😑 ولی لاقل ماهی یبارو میومد بخدا انقد تو درو همسایه هاشون میشینه م ...

نه شور مث مادرشوهر من نه بی نمک مث مادرشوهر تو

مادرشوهر متعادل پیدا نمیشه کلا😁

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
شاید کار داره گرفتاره یا از گرما اذیت میشه شاید مریض باشه . شما با همسرت برو بهش سر بزن بگو دیدم خبر ...

ن عزیزم دیروز رفته جنگل چجوری اونجارو تونسته پس😂

بی خیال اسی توقع نداشته باش از کسی حتی مادرت من تو بارداریم استراحت مطلق بود نه کسی اومد برا کمک نه ...

توقع ندارم عزیزم

میشینه به همه میگ رفتم خونش فلان کارو کردم اینکارو کردم اینو بردم بعد دو ماهه نیومده 😐😐😐 نشینه نگه پس

توقع ندارم عزیزم میشینه به همه میگ رفتم خونش فلان کارو کردم اینکارو کردم اینو بردم بعد دو ماهه نیوم ...

آره الان حق داری ناراحت بشی 

به خودم تبریک میگم که بعد از شش بار تعلیق شدن باز به نی نی سایت برگشتم   

عزیزم مادربزرگ یه اسم هست حالا بیاد نیاد میشه مادربزرگ خودمون واسه مادرامون ومادربزرگامون چکارکردیم که حالا بچه هامون میخوان بکنن که ناراحت باشیم 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته