2777
2789
عنوان

مامانم میگه زود ازدواج کن

281 بازدید | 15 پست

مامانم امروز میگفت زود ازدواج کن ک شور و شوقت کم نشه(درحال حاضر ۱۸سالمه ولی میگه تا دو سه سال اینده ک حالا درستو دانشگاهت تموم شد ازدواج کن)ولی من دیدگاهم اینه یه دو س سالی تو مجردی شاغل باشم کارایی ک دوس دارم انجام بدم بین ۲۵تا سی ازدواج کنم.

خیلی جدیدا زوم کرده سر این موضوع.چطوری رفتار کنم باهاش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چشم و کار خودت بکن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

واش کن بحث نکن بگو باشه😂😂😂

مامان من برعکسه میگه ازدواج نکنی گول نخوری بذار سنت رفت بالاتر ۳۰ ساله فلان شد مگررررر اینکه یکی باشه بگیم اگر از دست بدی خریته

منم همش میگم اوکیه باشه😂😂😂

قسمته ادم کی ازدواج کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

واش کن بحث نکن بگو باشه😂😂😂 مامان من برعکسه میگه ازدواج نکنی گول نخوری بذار سنت رفت بالاتر ۳۰ ...

منم همین حرفای مامانتو میزنم

مامانم میگه از ی سنی ب بعد دیگه اصلا خاستگار نداریو...میگم خب اگه یکی اومد باید ب دلم بشینه و معیارامو داشته باشه میگه همه ک نباید کامل و طبق معیارای تو باشن

به نظرم دهه ۲۰ زندگی برای ازدواج اینکه تو این بازه کی ازدواج کنی به موردش بیشتر بستگی داره 

شما خواستگار هارو بررسی کن اگر مورد خوبی بود قبول کن 

ولی عجله هم نداشته باش 

در مورد شورو شوق من که الان ۲۵ سالمه نسبت به ۱۸ سالگی تفاوتی نکرده یکم بشترم شده چون الان احساس امادگی بیشتری می کنم

به نظرم دهه ۲۰ زندگی برای ازدواج اینکه تو این بازه کی ازدواج کنی به موردش بیشتر بستگی داره  شم ...

اخه میدونی چیه الان سن ازدواج موردای ازدواج رفته رو درجه دختر بیت ۱۵تا ۲۰پسر ۲۵ب بالا یا سی خب اینجوری خیلی اختلاف سنی هست اگرم بخای تو اون سن یکی هم سن و سال خودت انتخاب کنی هیچ سرمایه و چیزی نداره

اخه میدونی چیه الان سن ازدواج موردای ازدواج رفته رو درجه دختر بیت ۱۵تا ۲۰پسر ۲۵ب بالا یا سی خب اینجو ...

درسته 

ولی اینکه ادم کلا خواستگارو بررسی نکنه و سریع جواب رد بده هم درست نیست شاید یک مورد خوبی بود 

ولی عجله هم اصلا خوب نیست 

شما زندگیتو بکن به پیشرفتت فکر کن این وسط اگر مورد خوبی هم بود بررسی کن

کلا سن برای ازدواج تعیین کردن کار درستی نیست چون چیزیه که نمیشه صد در صد براش برنامه ریزی کرد