2777
2789
عنوان

خسته ام 😭

139 بازدید | 8 پست

همش آشفته ی حالم به هیچکاری نمیرسم چهارسال نشسته ام پشت کنکور هیچ گوهی ام نشدم الانم ک دارن شوهرم میدن دلم راضی نیس 

نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد برم یه مدت یه جای دور 

وقتی به این فک میکنم همه چیزایی ک میخواستم فقط در حد فکر و آرزو بود حالم خراب تر میشه همه هم دوره هام و همبازیای بچگیم همشون براخودشون دانشگاه میرن کار میکنن برا مستقل شدنشون برنامه دارن ، من از دنیا عقبم حتی از خودم از چیزی ک بودمم عقب افتادم 

بیشتر از همه وقتی به این ازدواج نخواسته فک میکنم حالم بدتر میشه اعصابم بیشتر بهم میریزه ، اینو کجای دلم بزارم. همه عمر به همه گفتم میخوام مجرد بمونم مستقل باشم حالا تهش این شدم این همه از مردا و ازدواج بدم میومد آخرش سرم اومد

یه چی بگید آروم شم دارم دیوونه میشم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو که ازدواجت از رووی اجباره. وقتی دوست نداری قبول نکن. درس رو هم میشه خوند. درس هم نخوندی یه حرفه رو یاد بگیر ازش پول در بیار ..حتما که نباید کنکور داد. باور کن الان من با مدرک دکترای صنایع غذایی از دانشگاه دولتی، دارم توو اموزشگاه موسیقی تمبک درس میدم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نگو که ازدواجت از رووی اجباره. وقتی دوست نداری قبول نکن. درس رو هم میشه خوند. درس هم نخوندی یه حرفه ...

اره از اولش گفتم نه پسر رو بدون احازه من گفتن بیاین ک همو ببینیم حتی حرفم نزدیم بعدش روم فشار آوردن بهشون حواب مثبت دادن بدون صحبت تهش با یه عالمه گریه و زاری با پسره خرف زدم پسره بدی نبود ولی من هنوز دوست ندارم ازدواج کنم 

خانوادم میکن همه چیش خوبه از دست بدی پشیمون میشی 

بابامم ک میگه اگه رد کنی فقط خرجتو میدم باید بری فلان مارو یاد بگیری کار کنی دیگه نمیخواد درس بخونی ، دانشگاه ک عمرا 

چمدونم تو زندگیت برنامه نداری ....

من برنامه داشتم همش خراب شد هیچکی نفهمید من چقدر خالم خرابه الانم ک دلایلم و بهشون میگم چرا حالم بد بود نتونستم بخونم میگن تو عرضه نداشتی بهونه میاری  واقعن دلم شکسته ولی نمیدونم چرا خدا جواب دل شکستمو نمیده  مگه من بنده اش نیستم 

اره از اولش گفتم نه پسر رو بدون احازه من گفتن بیاین ک همو ببینیم حتی حرفم نزدیم بعدش روم فشار آوردن ...

ایشالا هرچه زودتر حال دلت خوب بشه. نمیدونم چی بگم. بیشتر فکر کنم انگیزه نداری. هیچ چیزی یه شبه به دست نمیاد.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊