2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

120 بازدید | 10 پست

بچه ها دیابت داره پاهاش عفونت کرده دکترا گفتن باید بشینه از جاش تکون نخوره.... دو تا دختر داره یکی طلاق گرفته با دو تا بچش باهاش زندگیمیکنه غروبام میره سرکار یکی دیگه شوهر داره.... اون دختری که شوهر داره هر روز میره خونه هاشو جارو میزنه تمیز میکنه و... اینم تا من میرم میگه فلانی که خواهرشوهرم باشه امروز اومدهچقدر زحمت کشیده و فلان من یه جاری داره یه شهر دیگست 200 کیلومتر از ما دوره قبلا هر هفته میومد اما الان با این اخلاقای مادرشوهرم اونم ماهی یکبارمیاد.... قبلا خیلی کاراشو میکرده جاش که مینشستم ها شوهرمو میگفت که خیلی جاها میرفته خواستگاری من برای تو راضی نبودم الان راضی هستم و فلان ولی دوست داشتم با دخترخالش ازدواج میکرد... خلاصه خیلی حرفا میزنه اعصابمو به هم میریزه منم گفتم از این به بعد فقط با شوهرم برم با شوهرم بیام که نتونه هر اراجیفی دلش میخواد ببافه الان دو ماهی نمیشه منم زیاد نمیرم خ.ونش کاراشو همون دختراش میکنه هعی به تیکه میگه از من که کارامو دخترام میکنن خدا منو خیراتشون کنه زن فلانی گفته توام زن پسر داری من به جات بودم راشون نمیدادم.... گفتم بهش میگفتی تو برات همچین زن پسرایی گیر بیار دیگه چیزی نگفت حالا به نظرتون چه رفتاری باهاش داشته باشم

همون کم رفت امد کنی برات خوبه گلم این ادما شب روز رو کولت بگردونی بازم یه بار کاری نکنی زخم زبون میزنن همون خودت بگیر با شوهرت برو بیا و کم برو ب خودت احترام بزار گلم🥰

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کم رفت امد کنی برات خوبه گلم این ادما شب روز رو کولت بگردونی بازم یه بار کاری نکنی زخم زبون میز ...

خب هعی میگه کارام کارام... دو تا دختر داره خب هومنا کاراشو بکنن من خودم بچه کوچیک دارم شوهرمم از صبح تا شب سرکاره بدون اونم برم کلی زخم زبون میزنه

خب هعی میگه کارام کارام... دو تا دختر داره خب هومنا کاراشو بکنن من خودم بچه کوچیک دارم شوهرمم از صبح ...

بدرک بزار بگه مگ تو کلفتی مگ ازدواج کردی بری کلفتی همه رو بکنی .. بزار بگن ب کتفتم نگیر گلم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️