2777
2789
عنوان

تاری دید بعد عمل لازک

| مشاهده متن کامل بحث + 2932 بازدید | 38 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت خدا کنه زودتر خوب شه  شماهم یه چشمت تار تر بود؟

نترس عزیزم خوب میشه خب هنوز زخمه ...ویتامین c قرص جوشان دکتر بهت داده؟حتما بخور روزی یدونه...اره چشم راستم بیشتر اذیت میکرد واسه همسرمم دقیقا چشم راستش تار تر بود و اشک میومد

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
نترس عزیزم خوب میشه خب هنوز زخمه ...ویتامین c قرص جوشان دکتر بهت داده؟حتما بخور روزی یدونه...اره چشم ...

اره اناهیل هم میخورم میگن زخم رو زود خوب میکنه

من چشم چپم تار تره چشم راستم واضح شده بود ۲روزه اونم تار شده

مرسی عزیزم از راهنماییت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اناهیل هم میخورم میگن زخم رو زود خوب میکنه من چشم چپم تار تره چشم راستم واضح شده بود ۲روزه اونم ...

اگه مثل من باشی ک خب طبیعیه ولی اگه میخوای مطمئن تر بشی برو معاینه کنه دکترت خیالت راحت شه...خواهش میکنم عزیزم ایشالا زودتر خوب شی

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
نوسان داره چشم چپم بهتر شده زنگ زدم میگه طبیعیه  مرسی گلم

سلام عزيزم 

شما تاري چشمتون خوب شد 

آخه من يك ماه عمل كردم چشم چپم تاره و تو اين يك ماه خيلي افسرده شدم همه اش ميگم كاش عمل نميكردم

سلام عزيزم  شما تاري چشمتون خوب شد  آخه من يك ماه عمل كردم چشم چپم تاره و تو اين يك ماه ...

سلام عزیزم بله بعد یکماهو ۲۰ روز عادی شد

تقریبا یکماه چشم چپم تار بود بعد چشم راستم 

بعدشم خسته میشدم تار میشد 

کاملا عادیه خیالت راحت

سلام ببخشید منم یکماه عمل کردم یه چشمم تاره مشکل شما حل شد؟

سلام عزیزم اره خوب شد اول چشم چپم تار بود بعد چشم راستم تار شد ولی بعد ۴۰ ،۵۰ روز عادی نشد

نگران نباش خوب میشه

سلام عزیزم اره خوب شد اول چشم چپم تار بود بعد چشم راستم تار شد ولی بعد ۴۰ ،۵۰ روز عادی نشد نگران نب ...

ممنونم عزیزم چشم چپم دوهفته بعد کاملا عادی و خوب شد ولی راستی دائم تاره فقط صبح ها یکم بهتره ولی شبا که خسته ام میشه کاملا تاره شما هم تاری رو دائم داشتی تا خوب شد؟چون یک چشمه ادم خیلی استرس میگیره و نگرانه

نه عزيزم هنوز خوب نشده  دكترم معاينه كرد گفت همه چيز خوبه اما فشار چشم داشتم كه قطره داد  ...

منم یک ماه شد رفتم دکتر معاینه کرد گفت همه چی خوبه باید سه ماه صبر کنی منم فقط چشم راستم دائم تاره چپم خیلی خوبه شما هم دائم تار هستید الان چه مدت شده عمل شدید؟ چه قطره ای بهتون داده استفاده میکنید؟ من خیلی نگرانم

منم یک ماه شد رفتم دکتر معاینه کرد گفت همه چی خوبه باید سه ماه صبر کنی منم فقط چشم راستم دائم تاره چ ...

يك ماه و نيم كه عمل كردم 

منم خيلي نگرانم ، همه اش ميگم كاش عمل نميكردم 

چشم چپم دائم تاره علاوه بر اين سايه بيني هم دارم كه اين بيشتر عصبيم كرده ميگم نكنه اين سايه بيني از بين نره 

اشك مصنوعي هر ٤ ساعت ميزنم و هر ١٢ ساعت بتامتازون 

براي فشار چشمم هم دو تا قطره داده

يك ماه و نيم كه عمل كردم  منم خيلي نگرانم ، همه اش ميگم كاش عمل نميكردم  چشم چپم دائم تا ...

چه علائمی داشتید که تشخیص دادن فشار چشم دارید؟ دکتر من فشار چشم منو نگرفت اصلا منم اشک مصنوعی مصرف میکنم و قطره لوترا منم مثل شما خیلی نگرانم ازین دائم تار بودن چشم راستم فقط خدا کنه زودتر درست شه