2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 21 پست

هفت روز ازموعدم گذشته امروز بعدازظهر بیبی چک زدم منفی بود دیگه امیدی نیس نه؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبح استفاده کردید؟ چرا خب ممکنه دبرتر نشون بده

ولی کیست ندارید؟ پلی کیستیک نیستید؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

صبح استفاده کردید؟ چرا خب ممکنه دبرتر نشون بده ولی کیست ندارید؟ پلی کیستیک نیستید؟

نه بعدازظهر استفاده کردم 

نمیدونم قبل رژیمم پلی کیستیک بودم دیگه نرفتم دکتر

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
به بی بی چک اعتباری نیست... بازم صبرکن تا یک هفته دیگه نشدی برو آز بده

باشه عزیزم 😔

نه بعدازظهر استفاده کردم  نمیدونم قبل رژیمم پلی کیستیک بودم دیگه نرفتم دکتر

من یبار ۱۵ روز عقب انداختم 

بی بی چکا منفی بودن 

آز دادم منفی بود 

چندروز بعدش پری شدم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من یبار ۱۵ روز عقب انداختم  بی بی چکا منفی بودن  آز دادم منفی بود  چندروز بعدش پری ...

منم اینطوری شدم خیلی وقتها ولی ایندفعه فکر کردم واقعا باردارم نمیدونم 

منم اینطوری شدم خیلی وقتها ولی ایندفعه فکر کردم واقعا باردارم نمیدونم 

من ب همسرم گفتم بی بی چک بگیره امروز موعدم بود خبری نشد

از قبل هم کلی دردتخمدان و .. داشتم ، میدونم شاید باردار نباشم ولی نمیتونم صبر کنم چندماهه نخریدم 😁

من ب همسرم گفتم بی بی چک بگیره امروز موعدم بود خبری نشد از قبل هم کلی دردتخمدان و .. داشتم ، میدونم ...

چندوقته اقدامی

چندوقته اقدامی

هیچوقته 

فقط این ماه برعکس ماه های دیگه تعداد ببخشید رابطه زیاد بود گفتم شاید باردار شده باشم 

دوسال و خرده ای از ازدواجم میگذره فهمیدم تنبلی تخمدان دارم باید خودمو درمان کنم ولی حالا این بین باردار بشمم بدم نمیاد 🥲 

هیچوقته  فقط این ماه برعکس ماه های دیگه تعداد ببخشید رابطه زیاد بود گفتم شاید باردار شده باشم& ...

انشالله میشی منم تنبلی دارم چهار ساله دارم اقدام میکنم و نمیشع

انشالله میشی منم تنبلی دارم چهار ساله دارم اقدام میکنم و نمیشع

دارو نخوردید ؟ همین قرصا لتروزول و کلومیفن و امپول 

دارو نخوردید ؟ همین قرصا لتروزول و کلومیفن و امپول 

یکسال اول کاملا بیخیال بودم پیگیری نمی‌کردم اصلا دوسال تحت نظر پزشک بودم که ازبس این آمپولا رو زدم و نشد و استرس داشتم آنقدر چاق شدم که وقتی آمپول میزدم هم تا بیست روز طول می‌کشید پریود شم طی به تصمیم آنی همه دارو هامو گذاشتم کنار و رژیم و ورزش رو شروع کردم که الان دوسه ماه بود که پریودم سیکل منظمی داشت و اینکه این ماه هفت روز عقب انداختم که امروز بیبی چک زدم و منفی بود