2777
2789
عنوان

خرگوش یا لباس

1035 بازدید | 88 پست

سلام خانوما دخترم کلاس چهارمه امروز کارنامشو گرفتم نمراتش خیلی خوب بودن

قبلابهش گفتم نمراتت بیست باشه برات هرچی بخوای میخرم الان میگه خرگوش میخوام

بنظرتوم بخرم؟نگهداریش سخت نیست؟

خودم میگم برای جایزه اش لباس بخرم

راهنمایی لطفا🙏🏼🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون گفتی هرچی بخوای خرگوش بگیری بهتره اگه چیز دیگه بگیری باعث میشه دفعه بعد که چیزی ازش خواستی تلاشی نکنه....خرگوش مینیاتوری کوچولوا بگیر

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

خیلی کثیف کاری و زحمت و هزینه و اعصاب خوردی داره اخرشم یا باید ردش کنین یا میمیره که جفتش یه مصیبت دیگه اس!اگه تونستی راضیش کن به یه چیز کم دردسر تر نه به جز لباس البته

proud femenist  

حیوون خونگی نخرید تو رو خدا... به جاش اگه شهرتون باغ وحش داره ببریدش اونجا و براش توضیح بدید که نگهداری حیوون تو خونه در حق حیوان ظلمه. و حتی باغ وحش هم خوب نیست اما بهرحال بهتر از خونه س. بچه های الان باهوشن خودش متوحه میشه کادوی دیگه ای درخواست میکنه

نگهداریش سخته دائمم پشکل میکنه و جیش 

حیاط دارید ؟ 

پوشال و .. هم میخواد و یونجه و بعدها غذای مخصوصش

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !