2777
2789
عنوان

خسته شدم

100 بازدید | 5 پست

دوستان من دوسال اقدام کردم برا بارداری تنبلی تخمدان دارم آمپول قرص لتروزول تو این مدت استفاده کردم همش حالم داغون بوده این قرصا منو خیلی بهم میریزونه میدونید خسته خستم لطفا برام دعا کنید مشکلاتی هم با خانواه همسرم داشتم که تا وقتی اونا رو فقط نمی‌بینم خوبم نمی‌دونم چرا خدا برا بعضیا همه چی رو سرجاش میاره برا بعضیا به سختی دلم میخواد کلا بمیرم یا نباشم تو این زندگی کلا برام دعا کنید 😞

عزیز دلم میدونم از دارو چ درمان متنفری الان ولی اصلاح سبک انجام بده من تنبلی شدید داشتم در حد ناباروری دکترم میگفت احتمال بارداری خیلی کمه ضخامت دیواره رحمم بالا بود فیبرم و کیست هم داشتم. تو اقوام نزدیک و درجه یک و دو هم سابقه نازایی داریم. با چهار ماه اصلاح سبک همه چیز نرمال شد تنبلیم رفع شد ضخامت نرمال شد ماه پنجم هم باردار شدم الان منتظر دنیا اومدم تو دلیمم. شما که هر راهی رو رفتی این راه رو هم امتحان کن انشاالله دامنت سبز میشه و چراغ دلت روشن. 

برای خوب شدن حال دلت صلوات میفرستم 🌹🌹

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیز دلم میدونم از دارو چ درمان متنفری الان ولی اصلاح سبک انجام بده من تنبلی شدید داشتم در حد نابارو ...

خیلی مهربونی عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد 

همسرم فردا میخواد واریکوسلشو عمل کنه دکتر گفت سه ماه طول می‌کشه اسپرم خوب تولید کنه خودمم دیروز رفتم دکتر گفت تخمک خوب اصلا نداری بخوای نخوای باید قرص بخوری آخرین باری که قرص لتروزول خوردم مثل این آدمایی شدم که حمله پانیک دارن رفتم بیمارستان گفت خانم سابقه پانیک داری؟ فشارم رو ۱۶ بود اصلاح سبک تو این سه ماه که همسرم عمل می‌کنه می‌خوام بکنم فقط نمی‌دونم چیکار بکنم دقیق؟ کمکم می‌کنی ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مهربونی عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد  همسرم فردا میخواد واریکوسلشو عمل کنه دکتر گ ...

بهترین کار رو میکنی عزیزم تو این سه ماه رعایت کن انشاالله که جواب میگیری . اره حتما😍😍 وزنت نرماله یا شما هم مثل من اضافه وزن داری؟؟

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

گلم درخواست بده فردا میام همه رو برات توضیح میدم