2777
2789
عنوان

یه سوال ازآقایون متاهل بیاین .....

363 بازدید | 38 پست

چرا بعضی ازاقایون توخونه بداخلاقن ولی بیرون اگه یه خانم ببینن حس انسان دوستانه پیدامی کنن به قول گفتنی جوگیروخودشیرین میشن نمونش شوهرخودم خونه برج زهرماره ولی بیرون اینجوری نیس امیدوارم شما ازاین دسته نباشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

بابای منم همین بود

هرکی میدیدش بهم‌میگفت خوش به حالت چه بابایی داری

درحالی که تو خونه ادم جرعت نمیکرد بدون اجازه اب بخوره

با پرخاشگریاش هممون مرض  افسرده شدیم

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

خبلی ها اینجوری هستن تو بیرون خوش اخلاقن ولی خونه نه. زن و مرد هم نداره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

شوهر من وقتی مریضم تحویلم نمیگیره الان دوازده روزه پریودم خوب نشدم اصلا براش مهم نیست مثل قبل باهام شوخی نمیکنه زود عصبانی میشه افسردگی گرفتم دلم میخاد تو بغل یکی الان گریه کنم کمرم درد می‌کنه مامانمو میخام  

خیلیا اینطوری هستن

اگر اخلاق بیرون مرد رو ببینی میگی خوشبحال زنش که اینقدر مردش خوش اخلاقه ولی امان از اخلاق توی خونشون 

بین خیلی از مردها این اخلاق وجود داره و منم درک نکردم چرا میشه اخلاق اینقدر اختلاف داشته باشه

خانم هستم

ازونجایی که یبار تجربه دارم بذار بگم فقط ناراحت نشو

شوهر یکی اقوام هروقت منو میدیددد بگو بخند صحبت جدی علمی هرچی

منم متصور بودم چ مرد خوبی

تااینکع زنش زنگم زد یروز با گریه گفت فلانی حتی سه تا جمله تا قبل خواب بمن نمیگه حتی بله خیر جواب نمیده

خستم از کم حرفیش و…

رفت و امدم باهاش بیشتر شد ب واسطه بچم

دیدم وااااای😑خانومه از الف تا ی فقط خاله زنک غیبت حرف مقایسه و…

بعد باز شوهره میاد خونه منم هستم درمورد نوع مدرسه بچه و… کلی میحرفه باهام

بعد فهمیدم واقعا بعضی زنا حتی زنم خسته میکنن

و اینکه مردا سیر تکامل مغز و بیانشون متفاوته

انتظار نداشته باشین خودتون متفاوت باشین اما همسرتون باهمه یجور بحرفه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
2790
2778
2791
2779
2792