2777
2789
عنوان

بعد از حاملگی پررررروو شدن !!!

209 بازدید | 17 پست

بعضی خانوما بعد از اینکه فرزندشون بدنیا میاد یک غرور خاصی پیدا میکنن انگار دیگه توی کل دنیا هیچکس قادر نیست مثل اونا تولید مثل کنه و همه ناقصن.  جالب اینجاس خواهر برای خواهر هم ممکنه این حرکتو بزنه. همچین مواردی داشتین توی فامیل یا آشناهاتون ؟ فک میکنید دلیلش چیه ؟ بنظرتون شما بعد از تولد فرزندتون چقدر تغییر کردین‌؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم رفتار بقیه هم برام اصلا مهم نیست اهمیت نمیدم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

😐

ن والا ندیدم. برای هر شخصی مادر شدن و نگهداری ازش سختیای منحصر به فرد خودشو داره اره مثلا من بخیه سزارینم پاره شد عفونتی و فلان تا یک ماه زجر کشیدم هیچی از نوزادی بچم نفهمیدم ازاین لحاظ ک تونستم اینارو رد کنم ب خودم افتخار میکنم ولی فخر فروشی و غرور ندارم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این رفتار بیشتر شوهر کردنی صدق میکنه 😂😂😂😂 نه موقع بچه دار شدن 

حتی در مورد شوهر کردنم من فکر کنم قصد ندارن خودشونو بگیرن ناخوداگاه سرشون گرم می شه ارتباطشون کمتر

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خب میگن زن وقتی مادرمیشه عقلش کامل میشه شایدعاقلانه رفتارمیکنه 

مگ قبلش عقلش ناقصه؟😐 اینا جملات مرد سالارانه هس نگید خواهشا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡