2777
2789

خو نباید میگفتی شوهر که قوم و خویش محسوب نمیشه

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از رو همدردی گفتم ک حرف دهنش چیه ... ولی دیدم  ناراحت شد و قهر کرد

از من به تو نصیحت هیچ وقت هیچی رو به شوهرت نگو 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
چیا رو نگم

از خانوادت نگو 

از اشتباهتت نگو 

از درد و غصه ای که مربوط به خودته هست و به اون ربطی نداره نگو

از خانوادت نگو  از اشتباهتت نگو  از درد و غصه ای که مربوط به خودته هست و به اون ربطی ندا ...

من کم پیش میاد از خانوادم بگم .اینپ ب اینخاطر ک گفت دوروزی ک تعطیل هم ب داداشت بگیم پیشمون بیاین گفتم خودش گرفتاره میخواد خونه بخره ماهی ۴۰ بایدبده .اونم اینا رو گفت .

از خانوادت نگو  از اشتباهتت نگو  از درد و غصه ای که مربوط به خودته هست و به اون ربطی ندا ...

منظور از کدوم درد و غصه  ک مربط منه ؟ من همش درد ودل باش ومیکنم خصوصا از مادر و خانواده و فامیلش ک ناراحت باشم 

منظور از کدوم درد و غصه  ک مربط منه ؟ من همش درد ودل باش ومیکنم خصوصا از مادر و خانواده و فامیل ...

اینا اشکالی نداره مثلا اگر از خانوادت ناراحت شدی واسش نگو

بنظزت چرا بهش بر خورده من ک حرف بد نزدم

خو نمیخواد پولشو به برادر زن بده

خو نمیخواد پولشو به برادر زن بده

من خودم چند ماهه سرکار میرم البته در اون حد هم ندارم ک کمک کنم .ولی خب انسانیت ادما کجاست ادم باید درک کنه ،گفتم ک اگه داشتم .تازه میدونم خودمونم بیستر  لازم داریم