2777
2789
عنوان

چکار کنم دقیقا 😐

131 بازدید | 19 پست

فردا نوبت دکتر دارم 

لج کردن نمیبرنم

باید برم جایی که یک ساعت و نیم راهه 

خودم هم 17سالمه نمیتونم ☹️

میگن بزار بعد امتحانا

به بدبختی نوبت گرفتم 

دیگه نوبت نمیدن

چکار کنم دقیقا

دوست دارم سم بریزم تو غذای همشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییییبیی چه عصبانی دکتر چی هست

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�

زود بگو میخوام پسرامو ببرم حمام

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
برای وزنم🙂😂

وا خوب بچه بشین درستو بخون بعد امتحانات برو الان واقعا چون استرسی هستی هیچیم جواب نمیده

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 
تو بودی اعصابت خرد نمیشد ؟ به بدبختی نوبت گرفتم  

سخت نگیر... بهشون توضیح بده که دمتره سخت نوبت میده اگر قبول نکردن خودت اذیت نکن تو میخای بری دکتر برای سلامتیت ازینور حرص بخوری بدتره برات😅بزار نهایت بعد امتحانت

نوبت نمیدن دیگه بخدا که نوبت نمیدن اینم کلی التماس کردم 

به نظرم حق با خونوادته حالا خودت میدونی. 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 
برای وزنم🙂😂

چاقی  

دنبه 

چاقاله بادوم

باش ،درست حالا من میزارم بعد امتحانا ولی اگه نوبت ندادن چی

خدا بزرگه. همین الان تماس بگیر بگو مشکلی پیش اومده بعدا نوبت بهم بدین جابه جا میکنه برات. مثلا بگو فلان تاریخ به بعد. با خونوادت در میون بزار.