یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
نگران نباش عزیزم برو پیش یه دکتر خوب راستی من قبل عید باردار شدم ینی یکاری کردم که باردار شدم متاسفانه سقط شد ولی قبلش ۶ ماه اقدام بودم اگه دوسداشتی بگم انجام بدی ضرر نداره
واسه شنبه وقت گرفتم دوباره برم ببینم چی میشه😢😢۴ ماهی میشه هر ماه ۸ روز زود پری میشم
اگه شوهرت سیگارمیکشه امکانش هست تواقدام پریودیات بهم بریزه که اگه سیگاری هم نباشه کلااقدام سیستم آدموبهم میریزه نگران نباش ایشاله ماه بعدبارداربشی
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
روزی که پریود شدم چند روز چایی نبات میخوردم و گاهیم چایی زعفران خرما زیاد خوردم با شیره انگور شربت درست میکردم میخوردم گاهیم دمنوش دارچین و زنجبیل یکمم عسل میریختم میخوردم یعنی طبع بدنمو گرم گرم کردم با اینا صبح ناشتا یه قاشق عسل میخوردم فست فود یکی دوماه نخوردم باورت نمیشه همون ماهی که پریودم تموم شد همون ماه تغذیم اوکی شد بدنم گرم شد باردار شدم ولی عید خیلی رفتیم بیرون اینور اونور نمیدونستم باردارم مراقبت نکردم سقط شد
مرسی عزیزم.....ایشالا که دوباره باردار بشی ....🤲 منم ۱۷ مهر ۱۴۰۱ عروسی کردم ...تا حالا یه بارم حام ...
فدای شما مهربون فقط اینکه اصلا فکر نکن به بارداری اقدام کن ولی فراموش کن که اقدام کردی اصلا استرس نداشته باش فکرم نکن بهش استرس خودش مانعه بارداریه فقط مراقبت کن جاهایی که سربالایی داره مثل کوه نرو زعفرانم فقط زمان پریودی بخور بعد اقدام نخور انشالله زود زود مامان میشی💜😊🌹