2789
عنوان

بغض کردم

271 بازدید | 9 پست

گفتم دیروز جاری کوچک با شوهرش اومدن عیادت شوهرم و در ظاهر حرف زدنو سلام کردن (من با اونا قطع رابطه م)

ولی امروز جاری بزرگ اومد یه چیزی از دم در بده جاری کوچک هم تو ماشین ش بود  .بعد جاری کوچک مثل گاو نشست نه سلام داد نه چیزی 

بعد من اومدم تو بغض بودم شوهرم پیله کرد چی شده منم گفتم حوصله م نمی کشه و مثل اون بازیگر نیستم که پیش اون یه رفتار پیش این یه رفتار 

شوهرم هم گفت راست میگی و به برادرم میگم 

خیلی ناراحتم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا داری حرصمو درمیاری تو با موقعیت اجتماعی خوب از قیافه گرفتن جاریت میشینی گریه میکنی. چرا توی ذهنت نمیکشیش بگو گورباباش.والا اگه اون شاغل بود توجای جاری ببیند چقدر عذابت میداد

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

اسی اخه اون کیه ک بخاطرش گریه میکنی؟ تعجب میکنم، اینقد واسه من پیش اومده که فامیل بی محلم کردن اصلا نیم ساعت دیگه یادم نبوده ، فقط منم جایی دیدمشون بی محلی کردم. تو پرستاری، با همکارات خودتو مقایسه کن. 

اسی اخه اون کیه ک بخاطرش گریه میکنی؟ تعجب میکنم، اینقد واسه من پیش اومده که فامیل بی محلم کردن اصلا ...

مشکل من اینه یا حرف نزنه یا بزنه 

نه اینکه شب بیاد سلام بده صبح محل نده آدم می مونه چطور رفتار کنه

مشکل من اینه یا حرف نزنه یا بزنه  نه اینکه شب بیاد سلام بده صبح محل نده آدم می مونه چطور رفتار ...

وا خب دیگه تحویلش نگیر حرف نزن باش 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍