2777
2789
عنوان

اونایی که ارز یارانه دولتی خریدن...

222 بازدید | 17 پست

بچه ها کی تازگیا ارز یارانه دولتی خریدن(۲۱۰۰)دلار؟

شما هم ۴ میلیون کارمزد واریز کردین به بانک؟

۲۰۰ دلار شماهم باوکه شد تا ۶ ماه؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همین طوره...من دارم برا مامانم میگیرم...خودم نمی تونم بگیرم

گلم ۴ میلیون دادین به بانک؟

من از این موردش اطلاع نداشتم 

سودی نمی مونه که اینجوری برا آدم

گلم ۴ میلیون دادین به بانک؟ من از این موردش اطلاع نداشتم  سودی نمی مونه که اینجوری برا آدم

۶،۷ تومن الان می مونه و ۶ ماه دیگه هم بقیه اش میدن

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

۲۰۰ دلارم بلوکه میکنه؟ بد نگذره بهش؟ مابه تفاوت سودش چقد درمیاد اینجوری؟!

والا دقیقشو حساب کتاب نکردم نمی دونم، چون هنوز نگرفتم کامل، تازه می خوام بام بنویسم 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

منم هفته آینده میخواستم برم بگیرم  ولی نمیدونستم ۲۰۰ دلار بلوکه میشه و دولت همون لحظه تقریبا ۵ ...

سلام قشنگم من متوجه نشدم ارز دولتی به کیا میدن 

1 کسایی میخوان برن خارج از ایران ؟

2 بع ارای هر فرد 2000 دلار میدن

سلام قشنگم من متوجه نشدم ارز دولتی به کیا میدن  1 کسایی میخوان برن خارج از ایران ؟ 2 بع ارای ...

نه به همه افراد سالی یک بار ۲۱۰۰ دلار تعلق میگیره ۱۰۰ دلارش تا ۶ ماه بلوکه میشه مابقی رو میتونید بقیمت ارز دولتی بخرین و ۸ تومن گرونتر بفروشین

نه به همه افراد سالی یک بار ۲۱۰۰ دلار تعلق میگیره ۱۰۰ دلارش تا ۶ ماه بلوکه میشه مابقی رو میتونید بقی ...

من شنیدم باید 90 میلیون بدی واینو بهمون بدن 

یا فقط کارت ملی باید ببریم 2000 دلار و میدن ؟

من شنیدم باید 90 میلیون بدی واینو بهمون بدن  یا فقط کارت ملی باید ببریم 2000 دلار و میدن ...

میری بانک ملی حساب ارزی باز میکنی کدشو از بانک میگیری میبری صرافی اونجا ۹۰ میلیون میدی ۲۱۰۰ دلار میره تو حساب ارزیت 

۵ روز کاری بعد میری بانک ۴ میلیون و۳۰۰ واریز میکنی ۲۰۰۰ دلار تحویل میگیری 

خواستی نگهش میداری 

خواستی میفروشی 

۶ ماه بعدشم میری اون ۱۰۰ دلارتو میگیری از بانک

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز