2777
2789
عنوان

دعانویس...😨

207 بازدید | 14 پست

سلام روزتون بخیر

چندوقت پیش یه دعانویسی مشخصات دادم بهم گفت طلسم شدی ک ازدواجت جور نمیشه،منم بهش اعتمادنکردم وبدبین بودم بهش و دیگه دنباله شو نگرفتم تاامروز

پیش یکی دیگه رفتم سیده گفت بیست سالگی طلسم شدی وبرات دعاباز میکنم وباطل میکنم طلسمو

من خیلی آدم اعتقادی هستم و نماز و دعاهم میخونم گفتم خدایا به امید تو برم ببینم باز طالعم چیه همش توسلم و امیدم ب خودته...اما الان میگم دعانویسی دخالت تو کار خداحساب نمیشه؟؟؟؟؟

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو  فقط همینو میتونم بگم

امروز رفتم وپول هم واریزکردم

یکی از فامیلامون زیاد تو کار جادو وطلسمه منم هرکی میاد خاستگاریم ب دلم نمیشینه ترسیدم

اعتقادی ندارم

مامانم یبار رف دعا گرفت خدا بزنه پس کلم شوهر کنم اثر نکرد😂😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

دعایی که اونا میدن با حروف ابجد و... حساب میشه 

گاهی وقتا دعا میکنی دعات مستجاب نمیشه ولی یه دعایی مثلا هست تو جوشن کبیر که رد خور نداره بعد این دخالت حساب نمیشه

یه مسلمون باید توکلش به خدا باشه و به این چیزا اعتقاد نداشته باشه😐😑

اول تا آخر همش خدا خودمم میدونم اما بعضی چیزا میگن راجب طلسم و جادو ادم می‌ترسه پیگیری نکنه مشکل پیش بیاد واسش

دعایی که اونا میدن با حروف ابجد و... حساب میشه  گاهی وقتا دعا میکنی دعات مستجاب نمیشه ولی یه د ...

ممنون عزیزم 

امروز رفتم وپول هم واریزکردم یکی از فامیلامون زیاد تو کار جادو وطلسمه منم هرکی میاد خاستگاریم ب دلم ...

رفتی دیگه چی بگیم

ولی وقتی به اینکه بدون اذن خدا حتی برگی از درخت نمیفته اعتقاد داشته باشی دیگه بقیش زیاد مهم نیست

بعدم دعا و طلسم هرچی روی مومن واقعی که ایمان قلبی داره تاثیر نمیذاره🌱🤍

رفتی دیگه چی بگیم ولی وقتی به اینکه بدون اذن خدا حتی برگی از درخت نمیفته اعتقاد داشته باشی دیگه بقی ...

ممنون امیدوارم 

یه خانمی هست دعانویسه خیلی دعاهای رحمانی خوبی میده.زود نتیجه میده .قیمتش هم مناسبه.ولی به زنگ جواب نمیده اگر زنگ بزنید عصبانی میشه. فقط از واتس اپ یا ایتا یا تلگرام بهش پیام بدید.09127865938