2821
2789
عنوان

مادر شوهر

262 بازدید | 31 پست

بچه ها من از خوانواده شوهرم متنفرم نمیتونم رفت و امد کنم زیاد شوهرمم همش میگه چرا اینقد که خونه مامان خودت میری خونه مادر من نمیری...الانم دعوا کردیم وسط دعوا میگه هیچ مامانی مامان اصلی نمیشه.من چیکار کنم تحمل خانوادش و ندارم.دلمم نمیخواد ناراحت کنم شوهرم و..اخه وقتی مادرش منو مث دخترش نمیدونه من چجوری باید اون و مثل مادر خودم بدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا همون‌جوری که تو اونو مادر خودت نمیدونی و رفتاری که با مادرت داری با اون نداری پس توقع نداشته باش اونم تورو مثل دخترش بدونه اونجوری باهات رفتار کنه ...والا منم مثل توام با فرق اینکه من به خاطر شوهرم میرم مثل یه مهمون می‌شینم ومیام 

الان برای تعطیلات خرداد استرس دارم چند روز قبل تعطیلی هماهنگ میشه ما بریم مهمانی، اصلا اجازه ندارم حرف رفتن بزنم بهش برمیخوره، همیشه هم دست درد و پا درد داره و با دخترش میشینه و یه کار میکنه یا من ظرف بشورم یا شوهرم

اگه اذیتت نمیکنه که رفت وآمد کن درحد نیم ساعت یه ساعت بشین پاشو برو خونت.

قبول ندارن میگن از صب بیا شب برو از طرفیم بیجار میرن کار میکنن من تنهام با مادربزرگ همسرم.خب کسی هم نیست تنهام

2823
2791
2779
2792