2777
2789

بچه ها فک کنم همتون میدونین من تو ی لباس فروشی کار میکنم صاب کارم خوبه هاااا ولی هب احلاقای ی خصوصی داره دیردز ی زنه دوتا شلوار برد اتاق پرو بعد گفت خوشم نیومد رفت بعد من داشتم ب مشتریا روسری نشون میدادم یهو صاب کارم اسممو صدا کرد گفت عه تو حواست هست مطمعنی شلوارارو بت پس دادنو فلان حواست هست حواستو بیشتر جم کن ..این کادره ک رومیزه برا چیه دنیا منم جوابشو دادم  اصلا نمیدونستم جواب مشتریا رو بدم یا جواب این صاب کارمو همسن الان کلی کاور نزدیک ۳۰۰تا جلوم انداخت گفت ک همرو با کاورای پلاستیکی عوض کن اینارو جاش بزار...بعدشم هنرو بشمار و خودش رفت 

دوس دارم برم ازینجا ولی ب خودم میگم ک دیگه درامد ندارم یا مثلا پول قرعه کشی رو نمیتونم بدم نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با توجه ب اینکه درامد نداری و باید پول بدی واسه قرعه کشی 

هم زمان با این کار دنبال کار باش و دوست و اشنا و....  بسپار

چون راهی نداری و باید تحمل کرد 

مگر اینکه بری هنری یاد بگیری ازش درامد زایی کنی.  مثل ارایشگری.  خیاطی.  شیرینی و.... 

ارع واسه من همیشه همین طوره

بعد میدونی چیه؟؟؟ همه چیو میزاره گردن من مثلا یکی از فامیباش اومده بود پیشش بهم گفت ک تو کاورا با قیمتو اشتباه گذاشته بودیااا شانس اوردی من درست کردم هر چی مسگفتم کار من نیست چیزی نمیگفت

بعد میدونی چیه؟؟؟ همه چیو میزاره گردن من مثلا یکی از فامیباش اومده بود پیشش بهم گفت ک تو کاورا با قی ...

وقتی زورشون نمی‌رسه  مجبورم رو ما خالی کنند عقده شونو

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
خب با توجه ب اینکه درامد نداری و باید پول بدی واسه قرعه کشی  هم زمان با این کار دنبال کار باش ...

نمیدونم تا ۸ شب میگه بمون ی بار گلاب ب روتون دسشدیی داشتم بیست دیقه ب ۸ بستم مغازرو بعد خودش نبود دیگ...یهو دیدم اومد گفت کجا داری میری دوباره باز کرد مغازرم

چند وقته اونجا مشغول به کاری ؟ درامدش خوبه   اگه راضی هستی همونجا بمون  چون هر کجا که ...

۲ ناهه کار میکنم ماه پیش ۱۶۰۰ داد این ماه ۱۸۰۰ جنعه ها و روزای تعطیلم میگه بیا

.از ساعت ۸ صب تا ۱۲ونیم 

۳ تا ۸ وایمیسم

اول یه کار دیگه پیدا کن بعد برو

چرا 1640 نمیگیره ؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من یه شب زدم نگرف. صبحش زدم گرفت. چند یاعت دیگه امتحان کن هزیزم

چشم

مرسی عزیزم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

چقدر کم  حداقل باید ماهی پنج تومن بده چون  تمام وقت اونجایی  به نظر من با این شرایط دنبال یه شغل خوب باش صاحبکارت چه بی انصافه آخه یک وهشتصد توی این گرونی چی میدن  کدوم شهری مگه