2777
2789
عنوان

باردارا🤩🤩🤩🤩

93 بازدید | 12 پست

سلام خانما من اخرای ۱۵ هفته ام الان چندتاخرماخوردم درازکشیدم قشنگ شکمم پرید حتی شوهرم دستشو گذاشت حس کرد من تاحالا این حس تجربه نکردم وای خدای من🥹🥹🥹🥹🥹

شمام ازاولین حستون بگین

منو از ته دلت دعا کن ۵ روز مونده به موعدم اینماه دیگه باردار باشم انشاءالله همیشه بهترین لحظه ها رو تجربه کنی

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این که ماه هشتمم و هر روز دارم با این شیطونیای کوچولوم سر میکنم از توصیفت ذوق زده شدم انگار بار اوله که میشنوم😂😂 خدا برات حفظش کنه نینی رو 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مرسی عزیزم انشالله نی نی گلت سالم بغل بگیری

ممنون همچنین ❤️

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچت دختره یا پسر حتی چیز شیرین میخوری

پسر تکون میخوره ولی اینقدر عمیق سخت میشه حسش کرد مگه اینکه بد بخوابم جاش بد باشه لگد بزنه چیز شیرینم بخورم ریز تکون میخوره ولی بعضیا رو دیدم قشنگ شکمشون میره بالا پایین