2821
2789
عنوان

خرید سیسمونی

260 بازدید | 30 پست

سلام خانوما

من باردار نیستم ولی خب دلم میخاد تا یکی دوسال اینده باردار بشم

دوست ندارم برای خرید سیسمونی ب بابام خیلی فشار بیاد دلم مبخاد یسری از وسایلو خودم بخرم 

به نظرتون وسیله بخرم یا پولشو جمع کنم اونموقع بخرم 

با خودم میگم ارزش پولم هی میاد پایین برم یه چیزی بگیرم باهاش اما نمیدونم چی 

به نظرتون چی میشه گرفت که اسپرت باشه و از مد نیفته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طلا بخر بعدا رو مد بخر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

پول جمع کن هرچندوقت طلابخر اونموقع ک انشالله خواستی سیسمونی بخری بفروش

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

رنگای خنثی بگیر لباس اسپرت کارتونی ک ن دخترونه باشه ن پسرونه 

منم نینیم هنوز جنسیتش معلوم نیس ولی میخوام شروع کنم بخرم 

من رنگ کرم مد نظرمه 

پتو و لباسای بیمارستان و.... 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من و مادرمم 90درصد رو زودتر خریدیم..ست تخت و کمد میتونی بگیری سفید قدیمی نمیشه...لباس نوزادی تا سایز2 اسپرت بگیر..ست ناخن گیر و برس و شونه..شیشه شیر..زیر انداز..ظرف غذا خوری..سرلاک خوری..قاشق حرارتی..ست وان حمام..ست سرویس روتختی اسپرت..همه اینارو میتونی بگیری

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️