2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سرچ کن لینک حذف تاپیک نی نی سایت هر چی اونجا گفته مو به مو انجام بده حذف میکنن 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2   این تاپیک بخون متوجه میشی

ممنون

یعنی ساعت  ده نیم شد من چندتا از لینک های تاپیک پیس کنم تو این تاپیک نی نی یار تا پاک کنه ؟

🫒

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
ممنون یعنی ساعت  ده نیم شد من چندتا از لینک های تاپیک پیس کنم تو این تاپیک نی نی یار تا پاک کن ...

فقط یه تاپیک رو میتونی حذف کنی در روز لینک همون تاپیکی که میخوای حذف شه رو از بالای صفحه کپی کن پیست کن تو لینکی که دادم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻