2777
2789
عنوان

تجربه داران بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست
ولی بعد چن دقیقه هاله انداخته ها چون الان نگاش کردم هاله بود

زیر دو دقیقه هاله بندازه درسته میخوای مطمئن بشی یکی دیگه بزن،

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

متوجه نشدم یعنی هنوز پریود نشدی اگه  نشدی چند روز عقب انداختی؟وهمیشه پریودات منظمه اگه منظمه بع ...

پریود نشدم دیروز‌بود‌وقتم

الانم علائم پریود ندارم‌زیاد

خدا کنه توهم نکرده باشم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابزرگه  من هربار چندروز عقب میفتاد میرفتم بی بی چک میدادم منفی میشود  بعدش پریود میشدم‌ ...

چ‌خوب

بسلامنی😍

ان شاءالله

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
زیر دو دقیقه هاله بندازه درسته میخوای مطمئن بشی یکی دیگه بزن،

اخه میشه الان بزنم؟

ببخشیداااا میگن صبح اولین ادرار درست نشون میشده اخه

اخه میشه الان بزنم؟ ببخشیداااا میگن صبح اولین ادرار درست نشون میشده اخه

فرقی نداره ادرار اول صبح چون غلیظ تره میگن ولی در هر صورت اگه مثبت باشه نشون میده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

چ‌خوب بسلامنی😍 ان شاءالله

فداات عزیزم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

اخه میشه الان بزنم؟ ببخشیداااا میگن صبح اولین ادرار درست نشون میشده اخه

چون غلیظه 

میتونی تا ظهر صبر کن سرویس نرو دوباره بزن البته ابن نظر منه علمیم نیست ولی بنظرم منطقش همینه  

بذار فردا بزن

من زیر دلم درد میکرد لکه بینی هم داشتم و باردار بودم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
فرقی نداره ادرار اول صبح چون غلیظ تره میگن ولی در هر صورت اگه مثبت باشه نشون میده

ممنون جانم

چون غلیظه  میتونی تا ظهر صبر کن سرویس نرو دوباره بزن البته ابن نظر منه علمیم نیست ولی بنظرم من ...

باشه پس

ممنون🥴

فقط خدا صبر بده صبرکنم‌تا فردا

تو میتونی  

بهش فک نکن خودتو سرگرم کن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم