2789
عنوان

خیلی نگرانم...😩😑

195 بازدید | 17 پست

سلام من اول دبیرستانم کسی می‌دونه امتحانات هماهنگ کشوری داخل کنکور لحاظ میشن یا نه؟؟؟؟؟ 

لطفاً بگید ممنون میشم خیلی ذهنمو مشغول کرده 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره یعنی چی سال اول قبول بشم منظورتونو نمیفهمم

یعنی پشت کنکور نمونی عزیزم

برای بچه هایی که الان یازدهم هستن فقط معدل سال دوازدهم تاثیر داره با اینکه ما هم دوتا درس نهایی داریم امسال ولی معدل یازدهم تاثیری نداره

برای شما که دهم هستی توی کنکور معدل یازدهم و دوازدهمت تاثیر داره مگه اینکه خدایی نکرده پشت کنکور بمونی اون موقع باید برگردی دهمت رو ترمیم کنی اگه از نمراتت راضی نباشی

کاربری دست دونفر:)
شما که خوشبحالتونه  نوبت ما که شد زمین مربعی شد

باور کن هیچم خوش به حالمون نیست 

همه چی بستگی به پایه داره 

وقتی پایه مجازی باشه هیچی یاد نمیگیری 

دیگه اونم من ک حتی هیچ نخوندم 

بعدشم اینکه مسئولا هر روز یه چیز میگن تکلیفشون مشخص نیست 

ما الان یازدهمیم میگن عمومیا برگشت 

چجوری برگردم عمومی دهم و یازدهمم  رو بخونم

یعنی پشت کنکور نمونی عزیزم برای بچه هایی که الان یازدهم هستن فقط معدل سال دوازدهم تاثیر داره با این ...

وای مرسی واقعا داشتم دیونه میشدم 

بچه ها میگفتن دهمم بیست درصد تاثیر داره این راسته؟

واسه زیست همش ی روز فرجه بهمون دادن و من نتونستم همشو بخونم و نگران بودم مبادا نمرش بره تو کنکور

باور کن هیچم خوش به حالمون نیست  همه چی بستگی به پایه داره  وقتی پایه مجازی باشه هیچی یا ...

وای آره خداییش تا این شیمی رو تموم کردیم‌ دهنمون سرویس شد اگه تجربی باشه که واقعا سخته چون دهم پایس 

واقعاً حال ندارم بشینم تست دینی و فارسی و عربی بزنم هر دفه ی چیزی میگن تمام برنامه هاتو نابود میکنن 

وای مرسی واقعا داشتم دیونه میشدم  بچه ها میگفتن دهمم بیست درصد تاثیر داره این راسته؟ واسه زیس ...

تا اونجایی که من میدونم نه هیچ تاثیری نداره

اگه قرار بود تاثیر داشته باشه ازتون همه ی درس ها رو نهایی امتحان میگرفتن نه فقط دوتا رو، چون سطح امتحانات داخلی توی هر مدرسه ای متفاوته و اینطوری در حق دانش آموزا بی عدالتی میشه

کاربری دست دونفر:)