سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من واقعا دیگه نمیتونم از جاروبرقی استفاده کنم.جارو شارژی هم چند بار برند های مختلف گرفتم در نهایت خراب شدن و اینکه اونم برام سخته.میخوام هرجور شده رباتیک بخرم ولی نمیدونم تو خونه های ما جواب میده یا نه.
من تازه خریدم eufy g40 امتحانی ازش استفادهکردم خوب بوده
گیر نمیکنه به فرش؟مبل و مانع و اینها؟فکر میکنم خیلی به درد خونه های ایرانی نمیخوره.من خونه های خارجی رفتم واقعا اونجاها جواب میده ولی حس میکنم تو خونه من با این همه کنج و وسایل شاید جواب نده
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...