2777
2789

ندارم ولی شیائومی خیلی خوبه.

اگه بخرم ازون میخرم.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من واقعا دیگه نمیتونم از جاروبرقی استفاده کنم.جارو شارژی هم چند بار برند های مختلف گرفتم در نهایت خراب شدن و اینکه اونم برام سخته.میخوام هرجور شده رباتیک بخرم ولی نمی‌دونم تو خونه های ما جواب میده یا نه.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

من روونتا دارم

برای متراژ پایین خوبه فقط در حد ۱۰۰ متر

ازون طرفم خونه فرشای نو داشته باشه هی مخزنش با کرکای فرش پر میشه

ولی اگه خودت بهش برنامه بدی یه جای بخصوص رو جارو کنه مثلا دور قفس پرنده و … خوبه

طی هم میکشه

من تازه خریدم eufy g40  امتحانی ازش استفاده‌کردم خوب بوده

گیر نمیکنه به فرش؟مبل و مانع و اینها؟فکر میکنم خیلی به درد خونه های ایرانی نمیخوره.من خونه های خارجی رفتم واقعا اونجاها جواب میده ولی حس میکنم تو خونه من با این همه کنج و وسایل شاید جواب نده 

من روونتا دارم برای متراژ پایین خوبه فقط در حد ۱۰۰ متر ازون طرفم خونه فرشای نو داشته باشه هی مخزنش ...

روونتا برای کجاست عزیزم؟چند خریدین؟

من می‌خوام اگه زحمتش نباشه کل خونه رو جارو کنه  

روونتا برای کجاست عزیزم؟چند خریدین؟ من می‌خوام اگه زحمتش نباشه کل خونه رو جارو کنه    

روونتا ی اصل باید مال آلمان باشه

جارو رباتیک برای مساحت بالا خیلی خوب نیست چون دیگه یکسره کار میکنه بنده خدا از کت و کول میوفته😂😂😂

چی بگم والا
روونتا ی اصل باید مال آلمان باشه جارو رباتیک برای مساحت بالا خیلی خوب نیست چون دیگه یکسره کار میکنه ...

خیلی ممنون.ای بابا پس باید ناز اونم بکشم  

خیلی ممنون.ای بابا پس باید ناز اونم بکشم    

اره تازه اولش که میاد خونه تون تا دو سه روز مثل این مهندسایی که عینکشونو زدن و همه جا رو متر میکنن در حال نقشه برداریه

یه قالیچه جاش عوض بشه دوباره از نو نقشه برمیداره😂😂😂

چی بگم والا
از کجا می‌دونین شیائومی خوبه؟

اطرافیان دارن و زیاد تحقیق کردم.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...