2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خرابکاری نگو که یک ماه هم برات بنویسم تموم نمیشه 

دختر منم پنج سالشه 

بخدا یه پسر ۱۳ ساله اصلا اذیت نمی‌کرد 

این خیلی حرص میده 

بیشتر هم همسرم لوسش کرده 

وقتی دعواش میکنم 

میگه من دخترم ها 

مگه دخترارو هم دعوا میکنن؟

یه دختر چهارسال و نیمه دارم

شیطون نیست.....ولی همش دنبال سورپرایز کردن باباشه😃😃😃

چند روز پیش میگفت مامان روز پسر کی هست؟

بابا برای من روز دختر کادو خرید

من روز پسر براش کادو بخرم

چون بابا هم پسره دیگه🤭🤗🤭

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

گربه های محله رو دنبال میکنه میگه  بغل بوس😅

دوسال و دو ماهشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

توفقط عشقتو دوست داری منو دعوام کردی 

عشقت منظورش باباشه 

عدس پلو داشتیم گفت من این غذا دوست ندارم غذا ماکارونی‌ه قرمه سبزیه

داداش کوچولو داره خودش خیلی بزرگ میبینه همش میگ عزیزم مواظب باش دستتو بده ب من 

خیلیم میبوستش بهش میگ عاشقتم من تورو بدنیا اوردمتها از تو دلم 

خراب کاری هم که دوتاییشون اتاق جمع نمیشه از اسباب بازی 

22 ماهشه، عاشق حیوانات و سگ و گربه و جوجه و کبوتره یعنی عاشق ها قشنگ سگ و بغل میکنه،،ولی از مگس میترسه ومیدووه بغلم میکنه میگه قوقو😂🤣😅

وقتی از خواب بیدار شه پایین نمیاد از تخت از جاش بلند نمیشه بلند اسممو نصفه نیمه یاد گرفته صدا میکنه میگه بیا،منم میرم اعلی حضرت و از جاشون بلند میکنم میارم پایین

😁😁

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

من پسرم خیلی مرتبه و با دقته برعکس برادر بزرگترش پنج سالشه شب خودش، وسایل مهد رو مرتب میذاره صبح مو شونه میکنه عینک و کلاهش رو برمیدارت لباس خوب میپوشه میریم هیچیش وسط، نیست خیلی تمیزه همه رو هم جمع میکنه اما....  

وسط کوچه و خیابون یهو دست ادم رو ول میکنه میدوه میخنده برادرش رو همش سر کار میذاره هر چی اون بنده خدا میخواد این یادش میفته مثل کارتون گوشی پی اس فور هر چی... نمیذارم اونم بازی کنه میره مرتب از یه جای خطرناک اویزون میشه خیلی شیطنت اینجوری داره و..