2777
2789
عنوان

تجربه آرایشگری

10775 بازدید | 23 پست

دوستان خیلی میبینم تو نینی سایت هرکی بیکاره میگن برو‌ارایشگر شو تروخدا این ارایشگری و ول کنید

هم اسیب جسمی داره هم سودش اونی ک فکر میکنید نیست 

کسایی که خوب در میارن سالهاس کار میکنن و یا خیلی خوش شانسن من ۴ تا سالن کار کردم انقد به ارایشگری الکی خوشبین نباشید

لطفا کسایی که تجربه مشترک دارن بیان نظرشونو بگن تا ارایشگرا با رویا فروشی بهتون اموزش ندن کلی پول بگیرن اخرم ورشکست شید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ‌کارت خوب باشه زود ب زود اپدیت بشی عالیه

اگه کاررخوب باشه منطقه خوب باشه و مدت طولانی پس انداز داشته باشید چون اوایلش واسه ادمی که نیاز به درامد فوری داره اصلا خوب نیست

منم شینیون کار و میکاپ کارم..ده ساله کار میکنم...الان خیلی کم شده کارم...چون هزینه های آپدیت و وسیله بالاست....دست زیاد شده...سالن دارا کارهای میکاپ رو خودشون انجام میدن..چون پول بیشتری توش هست...آرایشگری وقتی خوبه ک بتونی مستقل یه سالن بزرگ بگیری و تبلیغات عظیم‌کنی و نگران هزینه ها نباشی

منم ول کردم دوروز  اومدم خونه پول توش نیست هستا ولی نه اونقدر واقعا به زحمتش نمیارزه البته من رنگ و لایت و احیای مو کار می‌کردم از اصلاح ابرو وکوتاهی متنفرم انجام نمیدادم

یه دهه شصتی درونگرا
اگه کاررخوب باشه منطقه خوب باشه و مدت طولانی پس انداز داشته باشید چون اوایلش واسه ادمی که نیاز به در ...

اره خاهرشوهر من میکاپ کاره الان ۴ ساله امسال ب درامد رسیده این ماه گفت ۱۲ تومن کارکردم

منم شینیون کار و میکاپ کارم..ده ساله کار میکنم...الان خیلی کم شده کارم...چون هزینه های آپدیت و وسیله ...

مدیر سالن ما حتی اصلاح صورت و‌که طرف انجام‌میداد اخراج کرد گفت خودم مگه چقدم سرم شلوغه بندم خودم میندازم ده ساله سالن داره خیلی مدیرا اقتصادی شدن بخاطر نبود مشتری