2777
2789
عنوان

عمه‌م ب دل گرفت

195 بازدید | 9 پست

من نوه بزرگه خانواده‌م چون مادربزرگم مامانمو دوست نداشت طبیعی بود ک منم دوست نداشت توی رفتار و عملم همین بود اونا ی شهر دیگن و ما ی شهر دیگ ۶سال اول باهم بودیم و انواع و اقسام اذیتا رو کردن بعد جداشدیم و اومدیم اینجا بازم ضربه مالیشون دخالتاشون بود اما خب کمی کمتر ب هرحال بزرگ شدم و بازم این مادربزرگ هیچوقت برای خوشی خونه ما نمیومد بهمون سربزنه تا مریض شد و الان هربار میاد با دخترش انتظار داره من ببرم و بیارمشون و حالت دستوری بهم میگن فلان نوبت دکترو بگیر فلان دارو یا همراه بیماراشون تو بیمارستلن باشم بابامم ک میگ وظیفته خلاصه پیام داد مجدد ک نوبت بگیر انقد دلم پره گفتم شماره ندارم و تو نت ی شماره پیدا کردم و گفتم اینو بزنید تلفنی بگیرید انکار بهش برخورد گفت ک اوکی دوباره گفتم اگ نشد بگو حضوری میرم (حس کردم ناراحت شد) گفت ن اگ لازم شد خودم میام شما ب درساتون برس😳

ایا کار بدی کردم؟

ایا وظیفمه؟

با این اعجوبه ها چکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار خوبی کردی..

مگه غلام حلقه به گوشی!! از تو و مامانت خوششون نمیاد انتظار بیگاری هم نداشته باشن! خودشون نوبت بگیرن برن! تو وظیفه ای نداره اینو هم به مادربزرگ و عمت بفهمون هم به بابات! بشین سر درست تو اصن نباید واس این کارا وقت بزاری باید فقط به خودت و زندگیت برسی حالا در کنارش کمک پدر و مادرت باشی ..همین

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!
محل سگ نذار هرگز به کسی که بهت احترام نمیذاره حتی اگر سنش زیاده

بخدا برای همشون خوبی کردم و اخرش ر....ن بهم یکی‌شون همبشه بابا و مامانمو نفرین میکرد انقدددددد مامانمو اذیت کرد ک بچگیام همش تیره و تاره بعد میخاست شوهر کنه هیچکی ی پاپاسی بهش نمیداد اخرش چسبید ب ما و مامانم براش مااادری کرد من یعنی درسمو گذاشتم کنار دنبال جهیزیه و کوفت و زهرمارش بودیم بابام پول جهیزیه‌شو داد اخرش ی بار با عموم بحثم شد این زنیکه منو از خونه انداخت بیرون

کار خوبی کردی.. مگه غلام حلقه به گوشی!! از تو و مامانت خوششون نمیاد انتظار بیگاری هم نداشته باشن! خ ...

متاسفانه ی جور رفتار کردن ک انگار چون ما تو شهر بزرگتری هستیم وظیفه‌مونه و چون بابام بچه اول باید جورشونو بکشه...

بخدا مادربزرگم مامانم بابت قبولی دانشگاهم جشن مفصلی گرفته بود نیومد الان برا دکتر چپ و راست خونه ماس

این همه رفتم غربت یه هزاری بهم نداد درحالی ک عمه بابام ی پیر زنه بقول ما بهم سر راهی میداد هربار میگفت دانشجویی جوونی دستت خالی نباشه یا مثلا وقتی اولین بار اومده بودم شام دعوتم کرد

خداشاهده بحث پول و ایناش نیس بحث اینه از من خوششون نمیومد مامانمو چزوندن هست و نیست بابامو گرفتن اخرشم طلبکارن