2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2686992 بازدید | 52066 پست
منم از شانسم کلاسای مادر و کودک تشکیل نشد و بردمش خود کلاسهای مهد ولی بچم فقط یه ربع سر کلاس موند، چ ...

دقیقا مهد پسر منم همینه همه بچه ها تو رنج سنی خودشون توی یه کلاس ۱۲ متری باید بشینن دور میز و به حرفها و کارای مربی گوش کنن، به تایم بازی هم دارن فکر کنم اونم ۱ ساعته، منم تصور دیگه ای داشتم اصلا نمیخوام بچم اینجوری اذیت بشه، بچه کوچولو چرا باید ساعتها بشینه پشت میز؟ به نظرم همون خونه های بازی بهترن، در ضمن من چون اونجا مینشستم میشنیدم مربیا سر بچه ها داد و هوار میزنن وقتی نمی تونن کنترلشون کنن، حس عذاب وجدان گرفتم که بخوام پسرمو مجبور کنم بره سر کلاس😔

عزیزم پسرمنم علا قه داره  ب ردیف چ یدن اسباب بازیاش پسرشماتشخیص اتیسم دادن؟

بله . ولی من میگم اشتباه کرده چون یه دکتر دیگه میگف بچت بیش فعاله قرص بخوره . فقط دوست داشتن ادمو تیغ بزنن . به بچه ایراد میزاشتن یه بار یه جوری حرف زد دلم میخواست بشینم زار بزنم

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

QUOTE=262193991]سلام  دقیقا منم متوجه هدفشون شدم و اصلا ایشون به قصد تبلیغ عضو نی نی سایت شدن. هر کی یکم عق ...[/QUOTE]

لطفاً ندانسته قضاوت نکنین من هم با این روش نتیجه گرفتم و فکر کنم من اولین بار اسم خانم دکتر موسوی رو تو این تاپیک آوردم البته اون کاربریمو سوسن چلچراغ بود تعلیق کردم نه من نه خانم مهربوون ونه هیچ کس دیگری که ازین روش نتیجه گرفته و میاد اینجا تجربشو میگه قصد تبلیغ نداریم ایشون اصلا نیازی به تبلیغ ندارن ما چون خودمون درد کشیده ایم میایم اینجا تجربه مونو با دیگران در میان میذاریم شاید به یه مادر بتونیم کمک کنیم شما دیگه زیادی دارین شلوغش میکنین مگه شما یا کاربرای دیگه هزار بار اسم کاردرمانا و گفتار درمانا رو نیاوردین

[QUOTE=262219297]بله اوجا جان، فکر میکنم اکثرا متوجه این موضوع شدن، خیلی واضح هست و با وجود اینکه سعی کردن سناریو بچی ...[/QUOTE ندانسته قضاوت نکنین وقتی چیزی ازین روش نمی‌دونین من خودم نتیجه گرفتم و حتی اگه به قول شما کیس پروژه تحقیقاتی خانم دکتر موسوی هم بودیم باز هم خدارو شکر که ایشونو سر راه ما گذاشت تا بچه هامون درمان بشن اون هم رایگان و بی هیچ منتی نمی‌دونم چرا شما اینقدر مقابل چیزی که نمی‌شناسین گارد منفی میگیرین حداقل امتحانش هیچ ضرری نداره 

مامانای عزیز از حرف و قضاوت ناآگاهانه چند نفر از روش خانم دکتر ولا موسوی نا امید نشین من پسرم تو بیست و یک ماهگی تشخیص اوتیسم گرفت تا روز تولد سه سالگی کاردرمانی و گفتاردرمانی بردم و الحق پسرم رو به پیشرفت بود تا اینکه روز تولد پسرم خیلی اتفاقی تاکید میکنم خارج از نی نی سایت یه آشنایی اسم و شماره تلفن خانم دکتر رو به شوهرم داد منم رفتم اول پیجشونو پیدا کردم و دیدم روش جدیدبه و خیلی ها هم نتیجه گرفتن منم اول با تردد نگاه میکردم ولی هرچه پیش رفتیم دیدیم واقعا جواب میده روش ایشون اصلا چیز پیچیده ای نیست و مبتنی بر فطرت آدمه که خودش میل به خودشکوفایی داره و امتحانش اصلا هیچ ضرری نداره 

یه اعترافی بکنم همینجا من از اسفند پارسال با این روش آشنا شدم و شروع کردم اما چون همسرم زیاد همراهی نمی‌کرد مخصوصا تو قطع فضای مجازی و همینطور چند نفر از اطرافیانم ناامیدم کردن و منم دچار تردید شدم  و رها کردم اما الان چند روزه دوباره دارم وویسا رو گوش میکنم و رعایت میکنم دوباره دارم معجزشو میبینم که فقط با رهایی و تغییر دیدگاه من که دیگه پسرمو ناتوان نمی‌بینم  چقدر واقعا تغییر کرده 

یه اعترافی بکنم همینجا من از اسفند پارسال با این روش آشنا شدم و شروع کردم اما چون همسرم زیاد همراهی نمی‌کرد مخصوصا تو قطع فضای مجازی و همینطور چند نفر از اطرافیانم ناامیدم کردن و منم دچار تردید شدم  و رها کردم اما الان چند روزه دوباره دارم وویسا رو گوش میکنم و رعایت میکنم دوباره دارم معجزشو میبینم که فقط با رهایی و تغییر دیدگاه من که دیگه پسرمو ناتوان نمی‌بینم  چقدر واقعا تغییر کرده 

سلام خانم اوجا شما تو یک پست فرموده بودید که دختر خانمتون فضای فکریش با هم سناش متفاوته میشه یک کم ت ...

سلام 

شما بچتون اوتیسم داره؟ 

بچه ای که اوتیستیکه رفتارش ، کاراش فکراش با بقیه متفاوته. متفاوت فکر میکنه که رفتار متفاوت هم داره. توضیحش سخته. ولی کسی که بچش اوتیستیکه متوجه میشه

پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
QUOTE=262193991]سلام  دقیقا منم متوجه هدفشون شدم و اصلا ایشون به قصد تبلیغ عضو نی نی سایت شدن. ...

من هزار بار اسم درمانگری رو آوردم!؟ 

خودتون رو میتونید گول بزنید ولی بقیه رو نه. جمع کنید بساطتون رو. بچه ای که با اون روش خوب شده، از اول چیزیش نبوده. 

من دیگه اینجا کامنتی نمیذارم.

مادرای عزیز درمان بچه رو رها نکنید. با رها کردن بچه به هیچی نمیرسید.  این روشهای من درآوردی همش شیادیه و هیچ پایه علمی نداره. گول تبلیغات و رایگان بودن و نخوردید و بدونید هیچ چیز واقعا ارزشمندی رایگان در اختیارتون قرار نمیگیره.  

پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
 دقیقا مهد پسر منم همینه همه بچه ها تو رنج سنی خودشون توی یه کلاس ۱۲ متری باید بشینن دور میز و ...

پس چطوری تعامل بچمونو با همسن هاش بیشتر کنیم، بچه ی من اگه یه بچه بزرگتر بیاد سمتش و سعی کنه با بچم بازی کنه، بچه ی منم باهاش بازی میکنه ولی با بچه های هم سنش زیاد جالب نیس، بعدم ایده ی بازی نداره، بچه های همسن شون مثلا میگن بیا پلیس بازی 

عزیزم 

تو این روش ، بچه یاد میگیره که خودش غذا بخوره، خودش دستشویی بره، خودش لباس و کفش بپوشه و ....

اولش یه کوچولو کمکش میکنیم و بعد همه چیز رو به عهده خودش میزاریم.

حتی اگر خیلی طول بکشه و یا وسطش خراب کاری کنه.

در کنارش مجازی رو کاملا قطع میکنیم که ذهنش درگیر نباشه و آزاد باشه.

اون وقت بعد از یه مدت این بچه خودش رو پیدا میکنه و اعتماد به نفس میگیره و در نهایت مغز ترمیم شدش، خیلی راحت با دیدن اطراف، آموزش میگیره از رفتار اطرافیان.

اون وقت مقایسه کنید اینو با کاردرمانی.....

که همش باید دست بچه رو بگیری، بکن نکن بگی، بهش تلقین میشه که تو یه آدم ناتوانی و نمیفهمی و ....

اون بچه هيچ اعتماد به نفسی پیدا نمیکنه، هيچ وقت خودش رو پیدا نمیکنه...

فارغ از نام هر دکتر ، لطفا خودمون کمی تعقل کنیم که داریم با بچه مون چه میکنیم...

مامانا

لطفا یه کم بیشتر تحقیق کنیم. از روش های جدید با خبر بشیم.

دور از جون حیوون دست آموز که نمیخوایم تربیت کنیم.

این بچه ها انسان هستن، روح دارن، احساسات دارن، میخوان یه نسل بشن، فقط به خاطر آسیب های محیطی که براشون پیش اومده ، مغزشون آسیب دیده.

مغز کاملا قابل ترمیمه، مخصوصا مخصوصا بچه های زیر ۶ سال که سرعت ترمیم خیلی بالاست.

خواهش میکنم علمتون رو به روز کنید.

من هزار بار اسم درمانگری رو آوردم!؟  خودتون رو میتونید گول بزنید ولی بقیه رو نه. جمع کنید بساط ...

عزیزم من پسرم طبق ارزیابی موسسه رشد تشخیص اختلال حسی گرفت اونها هم خودشون گفتن تا سه ماه فضای مجازی قطع کن ببینیم چی میشه منم قطع فضای مجازی دست وپاشکسته انجام میدادم چون خیلی نمی‌دونستم پسرم درمعرض چه چیزهایی نباید باشه تو همین نی نی سایت بادکتر موسوی ارتباط پیدا کردم و همه ویس هاشون گوش دادم وارد گروه امید شدم.اونموقع فهمیدم باید چجوری با بچه ام رفتار کنم من از۱۵مهر تا الان طبق روش ایشون پیش میرم وخداروشکرپسرم خیلی پیشرفت داشته دیروز هم با انجمن اوتیسم ایران تماس گرفتم و طبق سوالاتی که اونها از گذشته پسرم والانش پرسیدن گفتن اوتیسم رده واگه اختلالی هم داشته بخاطر حذف فضای مجازی از طیف خارج شده.پس اینقدر جبهه نگیرید و فقط حرف خودتون نزنین

پس چطوری تعامل بچمونو با همسن هاش بیشتر کنیم، بچه ی من اگه یه بچه بزرگتر بیاد سمتش و سعی کنه با بچم ...

نمی دونم والا، ولی حس می کنم به قول شما مهد کودک اینهمه قانونمندم براشون خوب نیست، یه مهدی باشه که بچه ها آزاد باشن بازی کنن فقط، نه تحت فشار و پشت میز! خود ما نمی تونیم اینهمه ساعت پشت میز بشینیم چه توقعی از این طفل معصوما داریم؟پسر منم دوست داره با بچه ها بازی کنه ولی همش قایم موشک یا دنبال بازی، بازی با هدف بلد نیست، میره سمت بازی بچه ها، دستشونو میکشه که بیا دنبال من، اونا هم لجشون میگیره، یا مثلا روی ترامپولین میره قاطی بچه ها میپره و اصلا دوست نداره برای خودش تنها بپره، من که فعلا درگیر مریضیشم بذار خوب بشه ببینم چه می کنم همش میگم کاش مثل قدیما همه فامیل نزدیک و همسایه بودیم اون وقت بچه هامون همیشه با هم بودن و بازی میکردن بدون قضاوت بزرگترا، پسر من با دختر خاله و پسرخاله اش خیلی خوب بازی میکنه، آلیسا بازی، دنبال بازی، قایم موشک، شلوغ بازی، خلاصه هر وقت با بچه های خواهرم بازی میکنه حال میکنم انگار یه بچه عادیه، فقط کم حرف😔

من هزار بار اسم درمانگری رو آوردم!؟  خودتون رو میتونید گول بزنید ولی بقیه رو نه. جمع کنید بساط ...

سلام عزیز دلم.

خدا قوت به شما مادر توانمند.

نه، لطفا این تاپیک رو ترک نکنید، ما به راهنمایی‌های شما مادر باتجربه و قوی نیاز داریم‌.

حق با شماست!

نباید حتی یک روز بچه‌های اتیستیک رو به حال خودشون رها کرد، علمی‌ترین و منطقی‌ترین راهکار برای این بچه‌ها انواع کاردرمانی هست...امید که فرزندان ما آینده‌ی خوبی داشته باشن.

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨