2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2687241 بازدید | 52066 پست
نمیخام بترسونمت ولی پسر منم همیشه حتی الانم کارش گریه کردن و قشقرق راه انداختنه. اگه کلام داره کارای ...

والا کلام داره از ۲ سالگی،الانم خیلی بهتر شده حرف زدنش،کار تکراری هم نمیکنه به حز اینکه همیشه یه چیزی دستش میگیره،چیزای مختلف که اون روز ازشون خوشش میاد،ولی تو عوض کردن موقعیت هیچ مشکلی نداریم باهاش،همه جا باهام میاد،و به حرفم گوش میده،پیش بقیه هم میمونه و مهدم میره و ازش راضین،دستشویی رفتنشم اوکیه،قشقرق هاش از وقتی شروع شد که بچه دومم به دنیا اومد،الان داره کم میشه،شاید هفته ای یه بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلیشه گوشه چشم چیه؟حالا پسر من دوست داره همش ظرف بشوره ولش کنی کل روز پای ظرف شوییه😕

میخواستم بدونم پسرتون به خطوط و اشکال تکراری مثل نرده و کاشی کاری با گوشه چشم نگاه میکرد ؟پسرم همین کارو میکنه 😭هیچ کدوم از علایم اوتیسم جز تأخیر در گفتار و از گوشه چشم نگاه کردن رو نداره 

کلیشه خیلی داشت و هرچند وقت یکبار نوعش فقط تغییر میکرد ، از بال بال زدن گرفته تا باز و بسته کردن در ...

میخواستم بدونم پسرتون به خطوط و اشکال تکراری مثل نرده و کاشی کاری با گوشه چشم نگاه میکرد ؟پسرم همین کارو میکنه 😭هیچ کدوم از علایم اوتیسم جز تأخیر در گفتار و از گوشه چشم نگاه کردن رو نداره

میخواستم بدونم پسرتون به خطوط و اشکال تکراری مثل نرده و کاشی کاری با گوشه چشم نگاه میکرد ؟پسرم همین ...

بله پسرم گوشه چشم نگاه میکرد به دیوار ، نرده ، بلوار ،.... به اوتیسم اصلا فکر نکن، من اگه برگردم عقب یا یه بچه دیگه داشته باشم هیچوقت خودم و بچه رو ادیت نمیکنم با اون فکر و خیالا

بله پسرم گوشه چشم نگاه میکرد به دیوار ، نرده ، بلوار ،.... به اوتیسم اصلا فکر نکن، من اگه برگردم عقب ...

تا چند سالگی این کار رو میکرد و دلیلش رو میدونین چیه چون رفتاری نیست که خیلی شایع باشه ؟

سلام عزیزانمن تقریبا سه سال پیش اینجا میومدم و نگرانی داشتم بابت پسرم که تمام نشانه های اتیسم رو داش ...

خدا خیرت بده و پسرت رو هم برات ببخشه 

ببین نمی‌دونم میبینی یا ن 

من یک مدت بود تو اینستا همش پست راجبع اوتیسم میومد آقا منم حساس شدم 

یک ماه کارم گریه شده بود 

چون پسر من علاقه به چرخ ماشین داشت 

ببین بازی های دیگه هم میکرد اما چرخ ماشین بیشتر دوست داشت 

ارتباط چشمی با بقیه عالی 

فقط گاهی که حواسش پرت بود به اسمش واکنش نشون نمی‌داد 

منم حساس شدم 

دوتا روانشناس بردم گفتن سالمه بچه و خیلی باهوش 

اما به شدت شیطون از اون بچه هایی که عاشق بازی با بقیه هستن 

سلام مامانا ی سوال دارم‌کودک‌من ۱۶ماهشه جدیدا توی جمع اصلا با بچه های دیگه اصلا ارتباط نمیگیره انگاری ازشون میترسه

خیلی میترسم 🥹

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️