2777
2789
عنوان

دکتر زیبایی

138 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من چهره بدی نداشتم  

ولی سر رژیم ها و بالا رفتن سن پوستم داغونه 

اسکار جوش هم داشتم 

دیگه داغون تر شدم 

خط خنده 

خط غم

پوست پرتقالی با اسکار 

تابستون احتمالا یه پولی دستم بیاد 

چه کار کنم برم جراحی 

لیفت صورت 

یا نخ 

تو اینستا کارای دکتر ایمان اشراقی را میدیم 

نمی دونم چقدر 

راسته 

پیشنهادتون چیه 

۴۰ سالمه 

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 
ببخشی لیفت صورت چی هست ؟؟؟ پوستتو میکشن ک چروکا ور داشته شه ؟؟؟؟

بله همچین چیزی 

چون ۴۰ سالمه 

نمی دونم الان مناسبه 

یا بمونه چند سال دیگه

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر علیرضا قربان پور دکتر متخصص زیبایی صورت هست تو مرزداران خواهرم لک و پیسی زیاد تو صورت داشت و رفت مطب دکتر قربان پور و اقای دکتر درمان کردن کامل لک صورتشونو الانم تحت نطظر دکتر کرم ساختگی استفاده میکنه خواهرم و صورتش خیلی خوب شده

منم خواهرم صورتش پر از لک شده بود ، چندتا دکتر رفت خوب نشد ، چند جلسه prp و مزوتراپی پیش دکتر موسوی تو بومهن رفت ، معجزه شدش این شماره مطبشه 09102076150 و 02176239092 ، خدایی قیمتاشم خیلی خوبه ، ما که دیگه خانوادگی میریم پیشش