2821
2789
عنوان

تجربه ساکشن

10107 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من الان 4 ساعت از ساکشنم میگذره می‌خوام تجربمو بگم واستون نمی‌خوام واقعا بترسونم فقط می‌خوام کسایی که مثل من تجربه نداشتن بدونن اولا به هیچ عنوان ساکشن رو توصیه نمیکنم به هیچ عنوان من هم کو کورتاژ. هم ساکشن باهم انجام دادم بدون بی حسی تقریبا 20دقیقه زمان برد اما نه برام بی حسی زد نه چیزی حتما حتما توصیه میکنم پیش پزشک متخصص برین من پیش ماما بودم که دوست خودمم هست 20سال سابقه طبابت داره و من به تجربه اش ایمان داشتم که انتخابش کردم ولی شما به هیج عنوان مامایی که نمی‌شناسین نرین 

ولی اینایی که میگن درد نداره کاملا دروغه با تمام وجودم درد و حس کردم تمام بدنم از درد بی حس شده بود دیدین از درد زیاد ناخودآگاه اسم اماما رو به زبون میارین باور کنین فقط اون 20دقیقع میگفتم یا امام زمان یه لوله بزرگ میکنن تا زیر رحمت و به یه دستگاه وسله هی می‌بره بیرون میاره تو و با هر رفت و برگشت زیر دلتون به اندازه درد زایمان طبیعی ده برابرش بیشتر درد میکشین و من الان مسکن خوردم بازم درد دارم با اینکه چهار ساعت از اون زمان گذشته توصیه ای که میکنم اینه حتما یکی کنارتون باشه که حواستون رو پرت کنه شیرینی و آب میوه با خودتون ببرین حتما حتما تا مجبور نشدین توروخدا این روش و انتخاب نکنین 😭

ای وای

امیدوارم دیگ این مشکلات واست پیش نیاد. چ دردی کشیدی

چند هفته بودی؟ نمیشد با قرص سقط کنی؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما رفتی پیش ماما بدون بی حسی واست انجام داده.خب اشتباه کردی. یه بافتی رو میخوان از توی رحمت در بیارن که بهش چسبیده.انتظارت چی بود واقعا؟ 

من خودم چند سال پیش،انجام دادم. با خواب آور. اصلا هیچی متوجه نشدم. فقط روزهای بعدش زیر دلم درد میکرد. همین.

خونریزی هم مث پریود باید چند روز دیگه بشی.

شما رفتی پیش ماما بدون بی حسی واست انجام داده.خب اشتباه کردی. یه بافتی رو میخوان از توی رحمت در بیار ...

خوب دوست نداشتم تو بیمارستان انجام بدم بعد درسته ماما بود ولی 20سال سابقه طبابت داشت گفت میتونم بیحست کنم اما انغباض رحمت درست نمیشه الان میترسم که چرا خون ریزی ندارم همش میگم نکنه جنینه زنده بمونه اما واقعا دیدم لخته ها و گوشت ها رو تو دستگاه بهم گفت احتمالا زیاد هیچ بافتی تو رحمت نیست یه قرص سایتوتک داد گفت فردا بزار زیر زبونت که امروز باشه الان گذاشتم گفت که اگه چیزی بود بیاد بره ولی خون ریزی ندارم گفت بعضی ها خون ریزی میکنن بعضی ها نمیکنن بعضی ها بعد یک هفته بعضی هام موعد پریودشون پریود میشن خودم دوست دارم خون ریزی کنم که مطمعن شم سقط بشه 

6هفته و چهار روز با قرص یه بار استفاده کردم نیوفتاد 

منم ۶هفته سقط کردم با قرص.اصلا درد نداشت

الان خ مراقب باش ب خودت رسیدگی کن بدنت جونی نداره.بعد سقط احتمال بارداری هم بالاست مواظب باش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم ۶هفته سقط کردم با قرص.اصلا درد نداشت الان خ مراقب باش ب خودت رسیدگی کن بدنت جونی نداره.بعد سقط ...

من خون ریزی ندارم از اینش میترسم ولی موقع عمل خیلی خون ریزی داشتم خیلی جوری که بی حس شدم از خون ریزی و درد بعد اخر شب هم دردم هم خون ریزیم کامل قطع شد 

خوب دوست نداشتم تو بیمارستان انجام بدم بعد درسته ماما بود ولی 20سال سابقه طبابت داشت گفت میتونم بیحس ...

شما باید بعد از اینکه پریود شدی و کامل پاک شدی بری سونوگرافی بگی میخوام ببینم بقایای جنین کامل از بین رفته یا نه. 

منم همینکارو کردم

من خون ریزی ندارم از اینش میترسم ولی موقع عمل خیلی خون ریزی داشتم خیلی جوری که بی حس شدم از خون ریزی ...

خب ی سونو واژینال بده.مشخص میشه .ولی اگ یکم بقایا مونده باشه با پری بعدی دفع میشه

منک بعد سقط دو هفته خونریزی داشتم

سلام عزیزم من پانزده روزه دارم قرص لاغری مصرف میکنم پنج روز پریودیم عقب افتاده بیبی چک زدم منفی بود..شما بعد از چند روز پریود شدین بعد مصرف قرص لاغری؟ مصرف قرص قطع کردین؟

سلام بچه ها من الان یه سری نظرا رو خوندم خیلی منفی بود ...خودم امروز رفتم ساکشن 6هفته بودم یه سری نظرا رو ک خوندم تحت تاثیر قرار گرفتم و ترس داشتم ..اصلا نه ترس داره نه درد ..کلا 2دیقع بیشتر طول نمیکشع باید همکاری کنی عضله هارو سفت نکنی سفت کنی معلومه اذیت میشی ..و اینک پیش یه دکتر باتجربه و خوب باید برید