2777
2789
عنوان

کسی هست که بچش خیلی خوشگل باشه؟؟

412 بازدید | 20 پست

خانما میدونم که هر بچه ای به چشم مادرش خوشگله ، ولی منظورم زیبایی از منظر عموم هست ... 

مثلادختر من رو واقعا همه میگن که خیلی خوشگله و ازم میپرسن دوران بارداری چیا خوردم و ازین جور سوالا ( اصلا هم قصد بدی ندارم) و واقعا اعتقاد قلبیم اینه که ظاهر فقط یه قسمت خیلی معمولی از زندگیه 

ولی میخوام ببینم برای جلوگیری از انرژی منفی و چشم زخم چیکار میکنید برا بچه هاتون

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

مامان من

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره مامان من 😁

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ اسپند و این چیزاس دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم‌بگم‌مامان‌من😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

حرز بگیر بزار همراش

مدام هم براش آیت الکرسی بخون هم صدقه بده

خدا حفظش کنه برات

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
منم پروفمم خودمم خودم میگم زیاد جالب نیستم اما همه به مامانم میگن دخترت خوشگله هما چیمم طبیعیه 

خوشگلی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤