2777
2789
عنوان

بیاین اینجا دردل کنین از غماتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 114 پست

من همه درداموبه خدامیگم میدونم میشنوه شایددیرجواب بده اماجواب میده خانواده همسرم خیلی اذیتم کردن مادرشوهرم ازصبح تاشب برادرمو نفرین میکرد وقتی برادرم مرد انگاردنیاروبهشون دادن اماخدا انتقاممو ازشون گرفت تمام نفرینابه خودش برگشت خداروشکرداره تاوان ظلمهاش رومیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده؟

پارسال همین روز 

دوستام همشهریام مردن🖤

متروپل آبادان

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

اینقد مشکلات هست ک نگو

از فکر وغصه ی زیاد تو سن ۳۲ سالگی موهام جوگندمی شده معدم ب شدت عصبیه خودم خیلی عصبی وپرخاشگرم همش بخاطر پول ومشکلات مالی دیگه نمیکشم مگه ادم چقد تحمل سختی داره

تنهام خواسته ام از خدا اینه ک یه کار خوب پردرامد واسه شوهرم جور بشه ک اینقد غصه ی نداری نخورم

همش میگم خدایا من بهت ایمان دارم میدونم تو یه چشم بهم زدن میتونی از فرش ب عرش برسونیم پس چرا نمیکنی😭

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
پارسال همین روز  دوستام همشهریام مردن🖤 متروپل آبادان

خدارحمتشون کنه 🖤خدالعنت باعث شون کنه مردم آبادان وبقیه مردم ایرانودرک میکنم چ قدردردوبدبختی سختی میکشن رنج میکشن خدالعتت اونایی کنه که مردموبدبخت کردن

درسم تموم شده لیسانس دارم مادرم نمیزاره پیشرفت کنم

من ۱۴سالم بود ب زور شوهرم دادن عشقم درس خوندن بودن شاگرد ممتاز تجربی ولی اجازه کنکور بهم ندادن فقد تا دیپلم خوندم اجازه بیرون رفتن بهم نمیدن ...فکر کن سال تا سال رنگ بیرونو نمی‌بینم وقتی میرم تو شهری ک ۱۴سال توش بزرگ شدم انگار غریبم الن ۲۳ دلم میخواد برگردم درس بخونم برم سر کار شوهر کردن خوبع ن بد البته با ادم درستش این من خیانت می‌کنه دست ب زن دارع معتاد هست بی مسئولیت هست ...تنها افسوسم اینه ک اگر مجرد بودم الان درسم خونده بودم سر کارم بودم دستم تو جیبم بود تو این زندگی ن رفاه مالی ن جسمی ن روحی ن عاطفی هیچ ....

من ۱۴سالم بود ب زور شوهرم دادن عشقم درس خوندن بودن شاگرد ممتاز تجربی ولی اجازه کنکور بهم ندادن فقد ت ...

شوهرکردن خوب نیس شوهریعنی بدبختی دیگه شوهرخوب موجودنیس من یه افسرده ام حوصله خودموندارم چ برسه شوهر من نمیخوام باکسی که دوسش ندارم ازدواج کنم من به ازدواج مسخره سنتی اعتقادی ندارم

دلم براش تنگه😞دیگه خسته شدم از بس زنگ زدم و پیام دادم بی جواب....برا کارش رفته جایی که انتن نداره د ...

آیت الکرسی بخون فوت کن رو گوشیت ایشالا زنگ میزنه نگران نباش