2777
2789
عنوان

کهیر

340 بازدید | 19 پست

سلام...من  روز دوشنبه ابجیم بدنش کهیر زد بردیمش دکتر گفت حساسیته بهش یه امپول سفید رنگ دادن...با قرص نئوتادین بعد خوب شد....امروز عصر اومد از مدرسه اول کفت پاهام درد مکنه یعد یهو بدنش قرمز شد ییار دستاش یبار صورتش یبار پاهاش تا رفتیم دکتر خوب شد بازم همون امپولو داد گفت اگه دوباره شد بزنید...قرمزیش یکم بالا اومدس ینی روی سطح بدن نیس اما دیگه مثه کهیر هم نیس اکه کسی اطلاع داره کمکم کنه مامانم خیلی داره حرص مخوره. خودمم همش دعا مکنم اخه خیلی ضعیفه دلمون میسوزه براش 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره شاید به چیزی که میخوره یا استفاده می کنه حساسیت داره من به خیلی چیزا حساسیت دارم و بدنم وحشتناک ...

نمیدونم والاا دکترای شهر ماهم که هیچی نمیفهممن...هیییی براش دعا کتید چون خیلی مامانم براش حرص مخوره روش دیکه حساس شده اونم به عناوین مختلف حرصشون میده خود مامانم دیابت داره باز قندس میزنه بالا هعییی

نمیدونم والاا دکترای شهر ماهم که هیچی نمیفهممن...هیییی براش دعا کتید چون خیلی مامانم براش حرص مخوره ...

دیابتا نباید حرص بخورن بابای منم داره تا یکم حرص میخوره قندش میره بالا. ایشالله خدا کمکش کنه🩵

چه مشکلی مثلا دکتر امشب مثلا متخصص بود گفت حساسیته ؟الان روب پیشونیش بود خوب شد باز رفت رو دستش  ...

منم بعد زایمانم کهیر زدم و ورم و حساسیت شدید یکی دوبار امپول زدم خوب شد ورم دستام خوابید ولی کهیر میزدم تو تابستون و گرما تشدید ممکنه بشه.منم اخر خرداد گرفتم تا کل تابستون دست و پاها نباید عرق کنه بدتر میشه.بعد خودبخود خوب شدم

دیابتا نباید حرص بخورن بابای منم داره تا یکم حرص میخوره قندش میره بالا. ایشالله خدا کمکش کنه🩵

دقیقا .منو ابجیم‌دوتاییم من ۲۷و اون ۷سال بعد ۲۰سال اومد خوشحال شدیم اما الان داره بابا و مامانمو دق مکنن منم ازدواج کردم و بچه دارم مسیرمم دوره و علاوه بر اون یبار میام از طرف شوهرم هزار بار منت میشنوم...دیکه خدا کمک کنه....

دقیقا .منو ابجیم‌دوتاییم من ۲۷و اون ۷سال بعد ۲۰سال اومد خوشحال شدیم اما الان داره بابا و مامانمو دق ...

الهی😍 بهش بگو نگران نباشه الان علم اینا هست و خیلی از مشکلات حل میشه.