2777
2789

روش رو یه پارچه مرطوب بزار بعد در دمای محیط تمیز و سالم نرمم من خودم درست میکنم انقد خوبهه زیر دهن توت فرنگیشوو

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش رو یه پارچه مرطوب بزار بعد در دمای محیط تمیز و سالم نرمم من خودم درست میکنم انقد خوبهه زیر دهن ت ...

اینجایی ک ازش خریدم گفت میترسم بگم بذاری بیرون توت فرنگیاش ترش بشه🫠

اره حالا فک کن یه دختر نازنازی ۱۰ ساله ک عااااشق شیرینی و شکلات باشه😂😂 بهش گفتم یه چیز جدید خیلی ...

خدا حفظش کنه.من خاله ی یه پسر ۸ ساله ی آروم و یه دختر ۴ ساله ی شر و شیطونم😅مث بچه هامن

عزیزم پرسیدم...گفت بیرون از یخچال توی ظرف در دار نگه دار و موچی ساده دو تا سه روز موندگاری داره

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
خدا حفظش کنه.من خاله ی یه پسر ۸ ساله ی آروم و یه دختر ۴ ساله ی شر و شیطونم😅مث بچه هامن  عز ...

عزیزم زنده باشن 

من خواهرزاده دو سال از خودم کوچیکتر دارم تا الان ک ۲۲ سالمه یکیشون ۶ ماهشه 

عاااشقشونم 

واسشون مث دوست و همبازیم

مرسی از راهنماییت گلم😍😍🥰

عزیزم زنده باشن  من خواهرزاده دو سال از خودم کوچیکتر دارم تا الان ک ۲۲ سالمه یکیشون ۶ ماهشه&nb ...

ممنونم.خدا عزیزای شما رو هم حفظ کنه

خاله بودن حس فوق العاده ایه...به قول اون پستِ ،خاله همون مامانه با این تفاوت که بهت گیر نمیده😅

خواهش میکنم گلم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
اینجایی ک ازش خریدم گفت میترسم بگم بذاری بیرون توت فرنگیاش ترش بشه🫠

من خودم درست میکنم عزیزم 🥰 ولی تاحالا قبل از اینکه درست کنم خریدم ببین همینجوری که گفتم روشون پارچه تمیز مرطوب بزار بزار داخل یخچال 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من خودم درست میکنم عزیزم 🥰 ولی تاحالا قبل از اینکه درست کنم خریدم ببین همینجوری که گفتم روشون پارچه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

اگه تونستی دستورش واسمون بذار😍