ترنمیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 524 عنوان مشاوره پوست و مو و خرید محصول 38 بازدید | 7 پست سلامممممخانم های خوشگل 💋اونایی که به خودشون میرسن🤩مشکل پوست و موت رو بگویا دوست داری زیباییش حفظ شه🤩❣️🥰یا آرایشی با تنوع نیاز داری و نمیشناسیبگید تا کمکتون کنم😍😍😍😍😍😍 1402/03/02 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زمانه_ی_بی_های_وهوی عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 595 تنبلی تخمدان دارم جوش ناحیه چانه و لب دارمنابود شدم بس ک ال دی خوردمچاره ش چیه قدیمی ام.سه بارتعلیق شدم
ترنمیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 524 رفع تیرگی بیکینی و زیربغل درخواست بده تاراهنمایی کنم
ترنمیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 524 تنبلی تخمدان دارم جوش ناحیه چانه و لب دارم نابود شدم بس ک ال دی خوردم چاره ش چیه خب عزیزم شما به خاطر تغیررات هورمونات طبیعیه جوش بزنیبه نظرم دکتر برو چون مشکلت درونیه
زمانه_ی_بی_های_وهوی عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 595 خب عزیزم شما به خاطر تغیررات هورمونات طبیعیه جوش بزنی به نظرم دکتر برو چون مشکلت درونیه هورمونام تنظیم بودتیرویید دارم قرصشو میخورمتنبلی دارمتاوقتی ال دی میخورم صورتم اینه سوقتی قطع کنم افتضاح قدیمی ام.سه بارتعلیق شدم
ترنمیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 524 هورمونام تنظیم بود تیرویید دارم قرصشو میخورم تنبلی دارم تاوقتی ال دی میخورم صورتم اینه س وقتی قط ... خوده مشکل تیرویید این اتفاق ها رو رقم میزنه ولی میگم که مشکلت درونیه دنبال محصول نگرد هر کسی هم بهت گفت میخواد بهت بندازه تو وقتی بدنت از درون خرابه بیرون تا کی میخوای درست کنی