2777
2789
عنوان

این ماه عقدمه

63666 بازدید | 696 پست

ما هنوز هیچ کاری نکردیم 

بچه ها چ چیزهای نیازه خانواده داماد برا من بخرن و خانواده من برا داماد؟ می‌خوام کم کم وسایل هارو بگیریم .🥺😂😍خیلی ذوققق دارمممم بالاخره میخواد مال من بشه.😍😍

مبارک باشه خوشگلم 🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خودتو بدبخت نکن.شوهر یه کابوسه که اولش فکر میکنی رویاست.تو دوران عقد نخواهی فهمید چ کلاه گشادی سرت رفته

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

وایییی خوشبحالت(برااین میگم ک فک کنم همو میخواستین) خوشبخت بشین الهی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ای وای من‌تو رو میشناسم دختربدجنس

از چه نظر جانم؟ 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

داماد فقط برای دختر میاره شما نباید چیزی ببرید . 

یک دست لباس بیرون 

یک دست لباس راحتی خونه به همراه لباس زیر و لباس خواب

یک دست لباس مجلسی و کفش و کیف مجلسی 

چادر که الان کسی نمیخره اصلا 

ادکلن و لوازم آرایش 

خدایا این روزو برای منم بیار دعا کنید برام🌹 انشاءالله خوشبخت شین🌹

چی داره شوهر نمیدونم😑

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم