2777
2789
عنوان

نهایی ادبیات ....

798 بازدید | 27 پست

من یه دور کامل خوندم 

نمونه سوالات نهایی رو هم زدم از سال 97 به بعد 

البته به چند ساعت باید بذارم برای دوره

به نظرتون دیگه چیکارکنم 

اگه ویدیو همایش استادی لازمه ببینم یا چیزی دیگه

فردا دارین؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه پس فردا

موفق باشین من یکی از درس های مورد علاقم ادبیات بود هنوزم کتابامو نگه داشتم😍

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
چجوری خوندی؟ چقدر زمان برد؟ من چیزی نخوندم راهنماییم میکنی؟

والا من راهنماییم شاید درست نباشه 

من خودم بعد چندین سال دوری از درس خوندم 

قبلا یه دور خوندم بودم درس به درس نکات و آرایه ها و معانی شعر اینا رو درآورده بود 

من خب زمان زیاد گذاشتم به واسطه دوری چند ساله 

از دیروز شروع کردم 

خب اول لغات خوندم تاریخ ادبیات بعد درس به درس بعد رفتم سراغ سوالات نهایی 

دوستان من ترمیم شرکت کردم حالا پشیمونم نمیتونم بخونم اگه هیچ کدومو شرکت نکن بد میشه 

منم همین شرایطم همه رو ثبت نام کردم فقط دوتاش رو میرم سوال منم هست حتی به مدیر گفتم میشه حذف کنم هنوز جواب نداده

من میدونی چندین سال از درس دور بودم  الآنم نمیتونم بگم تسلط کامل دارم  از دیروز فقط دارم ...

اهان منم سال دوازدهمم اصلا درس نخوندم متاسفانه

تازه شروع کردم هم برای کنکور سال بعد هم نهایی های امسال

به نظرم شما حالا که کتابو خوندی و.نمونه سوال کار کردی برو یکی تو تلگرام تو.کانال @siiibtorsh یه کتاب هست پی دی افه نهایی ادبیاته خیلی کمکت میکنه

ضمنا یه دور دیگه کتابو بخون و ارایه ها رو هم از رو نت یاد بگیر که رفع اشکال شه

موفق باشی

منم همین شرایطم همه رو ثبت نام کردم فقط دوتاش رو میرم سوال منم هست حتی به مدیر گفتم میشه حذف کنم هنو ...

حذف مدرسه به من گفت نمیشه از یکشنبه سیستم خارج شده از دستشون 

گفت نرید نمره قبلی لحاظ میشه من میخوام بدون کنکور برم دانشگاه به نظرتون ترمیم بزنم؟