2777
2789
عنوان

هروقت قطره آهن میدم ب دخترم…..

143 بازدید | 18 پست

یبوست میگیره ودر روز کلاااا یک ساعت اونم خیلی اذیته میخوابه.تازه رفته تو شش ماه هنوزم غذای کمکی ندادم.بچه ها کدوم قطره آهن صد در صد یبوست نمیاره؟کسی بچه پنج شش ماهه داره وچه قطره ای میده ک راضی باشه.دخترم گناه داره😭

من لیپوزوفر میدم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

از دکتر قطره ای بخواه که یبوست نیاره ، چرا شروع نکردی غذای کمکی رو؟؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سیدرال گوچه‌میدم از ۴ ماهگی تا الان که ۲۰ ماهشه

خارجیه‌ نمیدونم برای یبوست چطوره ولی احتمالا بی ضرره خیلی راضیم طعمشم‌خوبه دندونم سیاه نمیکنه دخترم عاشقشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

من هر شربت آهنی استفاده کردم کلا یبوست می آورد 

کلا چون از شش ماهگی غذای جامد میخورند یبوست میشن 

برای من روغن زیتون کارساز شد توی غذاش میریختم حتی داخل شیشه شیرش مخلوط باشیرش بهش می دادم 

اصلا یبوست نمیاره؟

من ب ۲تا بچه هام همینو دادم یبوست نگرفتن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
از دکتر قطره ای بخواه که یبوست نیاره ، چرا شروع نکردی غذای کمکی رو؟؟

دکتر بهم ادزوفر داد هم اد داره هم آهن.اخه گفتم اول مشکل قطرشو حل کنم یدفعه فرنی دادم خیلییی اذیت بود نگو واسه قطره ش بوده

من هر شربت آهنی استفاده کردم کلا یبوست می آورد  کلا چون از شش ماهگی غذای جامد میخورند یبوست می ...

اخه الان که زوده انقد اذیته ونمیخوابه که غذاشو هنوز شرو نکردم‌گفتم گناه داره

من سیدرال گوچه‌میدم از ۴ ماهگی تا الان که ۲۰ ماهشه خارجیه‌ نمیدونم برای یبوست چطوره ولی احتمالا بی ...

شما اصلا لیپوزوفر ندادی؟نمیدونم‌کدوم‌بهتره؟هرکس یه چیزی میگه میخوام قطره ای ک‌میدم مطمین باشم دگ اذیت نشه

اخه الان که زوده انقد اذیته ونمیخوابه که غذاشو هنوز شرو نکردم‌گفتم گناه داره

دخترم بخاطر همین یبوست شقاق شد 

پس روغن زیتون رو حتما شروع کن 

نخوابیدنش بخاطر دندون هست هر دندون تا یک ماه درد بی خوابی و گریه داره 

گناه دارن طفلکی ها

شما اصلا لیپوزوفر ندادی؟نمیدونم‌کدوم‌بهتره؟هرکس یه چیزی میگه میخوام قطره ای ک‌میدم مطمین باشم دگ اذی ...

من فقط سیدرال دادم

در کل اینا قطره های خوبین

تو‌نت بیشتر سرچ‌کن نظر دکترا یا مردم رو‌بخون ببین کدومش بیشتر راضی بودن واسه یبوست

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸