2777
2789
عنوان

بچها من غیر طبیعی ام یا اون؟؟؟!!

198 بازدید | 20 پست

تازه نامزد کردیم 

امروز ازمایش دادیم و چند روز دیگه عقدمونه 

اون همیشه دلش تنگ شده و روزی دوبار میاد منو ببینه 

ولی من از همین الان خسته شدم 

تازه میگه عقد کردیم شبا هم نمیذارم خونتون باشی 😐

اون عاشقته از ته دل قدرشو بدون

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عاشقته از ته دل قدرشو بدون

خیلی ذوق داره ولی من این روزا انقدر دنبال کارامون بودیم همیشه خوابم میاد ولی اون نه مثله قبلش انرژیشو داره من دارم بیهوش میشم از خستگی

دوسش نداری؟!

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خونه مادرشوهر ک زیاد نرو اصن ولی توهم عجیبی نه اینکه عجیب شاید عشقی نیست وگرنه ادم ک از دیدن عشقش سی ...

فک کنم چون طرفش زیادی بهش عشق میده این ناخوداگاه انگار زده میشه

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
چرا دوسش دارم خیلی ولی نمیذاره یکم واس خودم باشم

سنتی بودین یا دوستی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

منم اینجوریم خیلی عشق میدم دست خودم نیست اگ بفهمم طرف خوشش نمیاد میشکنم خورد میشم ولی قبول دارم خوب نیست

هرجا میرم باید بگم همه جا میخواد بیاد همه جا زنگ میزنه بیدار میشم باید بگم بهش میخوابم باید بهش بگم 

منم اینجوریم خیلی عشق میدم دست خودم نیست اگ بفهمم طرف خوشش نمیاد میشکنم خورد میشم ولی قبول دارم خوب ...

مثلا امروز ظهر میخواستم بخوابم گفت بیدار شدی خبر بده خبر دادم ۱۵ مین بعد سر کوچه بودش ک بریم بیرون حتی مهلت نداد من یه اب به صورتم بزنم