2777
2789

خانمایی که شاغل نیستید پسنداز دور چشم شوهر دارید 

من هرچی بخوام میخره برام پول میده ولی اونقدری نیست که بشه پس انداز کرد شایدم من بلد نیستم کلافه ام 🫠🫠

من پس اندازم تبدیل به طلا برا دخترا یا وسایل خونه میشه😄نقد الان حدودا۴۰تومن دارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب پولی ک بهت میده اصلا دست نزن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چرا دور از چشم شوهر؟ من شاغل هستم اما ماهانه مقداری پول مشخص همسرم بهم میده و پس انداز میکنم.

خوب این میشه پس انداز کرد چون خودتونم شاغلید ولی من همون پولیه که بابت خرجام میگیرم معمولا هم خرج بیشتره ازون پول

خوب امار خرجمو دارم مثلا میگم دکتر میخوام برم میده بیشترم میگیرم ولی باز نمیمونه خرج‌میکنم یا مثلا ی ...

اشتباهت همینه ک با اون پول اصافه چیزای دیگه گیخری

واسه هرچی ک میخوای جدا پول بگیر، اضافه هاشو نگه دار

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اشتباهت همینه ک با اون پول اصافه چیزای دیگه گیخری واسه هرچی ک میخوای جدا پول بگیر، اضافه هاشو نگه د ...

خوب یکم بیشتر بگیرم میگه همین هفته پیش ۵۰۰ گرفتی چی شد از همون بر دار

خوب یکم بیشتر بگیرم میگه همین هفته پیش ۵۰۰ گرفتی چی شد از همون بر دار

بگو همه چی گرونه پول نمیمونه، ازین ببعد خودت برو خرید یا باهم بریم دکتر و اینا

اونوقت میگه باشه بگیر