2777
2789
عنوان

شام سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ عضویت و تعداد پست هاتو دیدم پرام ریخت😂

میگن گزارش بزنیدپاک بشه پراتوبرگردون معمولادوست ندارن تاپیکاشون بمونه مخصوصااونایی که خیلی موردای دقیقتری اززندگیشون گفتن 

نون پنیر بدون خیار چون خیار باید پوست کنی وقت میگیره🤪

این دیگه خیلی سریعه😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
منم

جوام نمیده فک کنم سالی یدونه کامنت میزاره😂

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
میگن گزارش بزنیدپاک بشه پراتوبرگردون معمولادوست ندارن تاپیکاشون بمونه مخصوصااونایی که خیلی موردای دق ...

مگه کامنت تو پست های بقیه پاک میشه؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
با چایی شیرین آی مزه میده

😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اتفاقا خودمم تعجب کردم.. معلق شده بودم مجدد ثبت نام کردم امروز همه پستام پاک شده ولی تاریخ  ...

عه چه خوب خوشبحالت پس

آخه تو تاپیکهای بقیه هم انگار چیزی نگفتن 

اونوازکجافهمیدی؟پست روهم فک کنم میتونی پاک کنی شایدهمه روپاک کرده من دیدم خیلیهاتوتاپیک شرکت میکنن اظهارنظرمیکن رپلامیشن برمیگردم ببینم چی گفتن میبینم پاکش کرده یاخیلیهابه هم میگن پستتوروپاک کن فلان حرف خوب نبود

چقدر شما کم حرفی از ۹۷ اینجایی ولی ۴ تا پست  آفرین اراده

نه من معلق شده بودم امروز مجدد ثبت نام کردم..اصلا نمیدونم چرا معلق شدم و چه جوری موقع ثبت نام مجدد تاریخ عضویتم همونه ولی پست و غیره حذف شده😁

اونوازکجافهمیدی؟پست روهم فک کنم میتونی پاک کنی شایدهمه روپاک کرده من دیدم خیلیهاتوتاپیک شرکت میکنن ا ...

شاید زیاد بلد نیستم ولی خودم تا زمانیکه کسی ریپلی نکرده تونستم پاک کنم