2777
2789
عنوان

شام سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 58 پست
تاریخ عضویت و تعداد پست هاتو دیدم پرام ریخت😂

یذره پراتو نگه دار واسه دیدن تاپیکای من🤣

ببین چند تا تاپیک دارم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه لواش رو به اندازه ی ماهیتابه برش بزن، بذار داخلش ، بعد روش چند تا تخم مرغ مخلوط با کمی پیازچه و جعفری و ادویه جات و نمک رو بریز رو نون لواش و سوسیس سرخ شده هم روش بچین و کمی پنیر پیتزا ، روی مواد هم دوباره لواش بذار و درش رو ببند ، پنج دقیقه بعد هم برعکس کن و چند دقیقه که شد زیرش رو خاموش کن و برش بزن مثل پیتزا نوش جان کن همراه سس ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یذره پراتو نگه دار واسه دیدن تاپیکای من🤣 ببین چند تا تاپیک دارم...

بقیش دیگه کرک هست اونم واسه تو ریخت😂

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

کو کو سبزی

کوکو سیب زمینی (من پوست میگیرم تکه تکه میکنم آب کم میریزم و سیر داخلش میندازم و نمک و زرچوبه یه ربعه پخته میشه اخه میخوای بکوبیش پس کوچیکم باشه فرقی نداره..بعدم پیاز و تخم مرع و ادویه و سرخ کردن...کلا نیم ساعتم نمیشه)

املت

بادوجون و گوجه سرخ کردنی

سوسیس تخم مرغ

گوشت چر خکرده رو تفت بدی و پیاز و رب و ادویه بزنی

بقیش دیگه کرک هست اونم واسه تو ریخت😂

👌🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خو الان تا بره سوپری و مواد کنسروی بخره بیاره میتونه ی قرمه سبزی بار بزاره دگ!

شمادیگه خیلی کدبانویی. زن داداشم یه ساعت قرمه سبزی برنج وقیمه و...درست میکنه چقدم خوشمزه حالامن قرمه سبزی  م شیش ساعت طول میکشه زیرشوکم میکنم تاخوب جابیفته 

من همیشه که خورشت میذارم دو برابر میذارم نصفشو میذارم فریزر هرموقع جون نداشتم غذا درست کنم زود ی کته ...

منم اینکاررومیکنم امروزقیمه ازفریزردراوردم ولی باهاش برنج شویددرست کردم 

فدات..اینجا ازین شوخیا نکن یهو یکی نمیدونه چی ب چیه میان کاربریمو میترکونن اینسری ازینم میفتم😆

شمادیگه ضدضربه شدی گلم هیچیت نمیشه 😘عزیزم چقدازتعلیقت ترسیدی 😂😂بااحتیاطم پست میزاریدببخشیدخندم گرفته 😂😂

یه لواش رو به اندازه ی ماهیتابه برش بزن، بذار داخلش ، بعد روش چند تا تخم مرغ مخلوط با کمی پیازچه و ج ...

چقد جالب الان سوسیس و پنیر پیتزا ندارم ولی یه بار درست میکنم حتما 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
شمادیگه خیلی کدبانویی. زن داداشم یه ساعت قرمه سبزی برنج وقیمه و...درست میکنه چقدم خوشمزه حالامن قرمه ...

اره بابا من تو زودپز میزارم یه ساعته همه میگن مزه بهشت میده 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰