2777
2789

سلام برادرم میخواد با دختر عموم ازدواج کنه ک جفت خانواده باهم مشکل دارن و باهم خوب نبودن زنعموم خیلی بد دهنه سه تا دخترم داره بی تربیت همون دختر عموم ک میگم چند سال پیش ک رابطمونم خوب بود خیلی بیتربیت بود و با پسرا رابطه باز میکرد و منو مسخره میکرد منم ب مادرمم گفتم  حالا کاری ب این مساعل ندارم با این اوصاف این ازدواج درسته شکل بگیره تازه داداشم از دختره پرسیده گفته اگر میخوای زنت بشم باید برام خونه جدا بگیری تو این اوضاع اقتصادی خودمون چهار طبقه داریم بره ده میلیون کرایه بده بعد لیسانس داره اونم تو شهرستان گرفته میگه بدم فوقمم بگیرم سر کارمم برم داداشم دیپلمس ایا این ازدواج درسته ممکنه بعدا ب مشکل بخوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه به خاطر خانم حتما میفروشیم یه طبقه یه جا دیگه میخریم

هرکسی دوست نداره پیش مادر شوهرش زندگی کنه اینکه کجا زندگی کنن هم مسلما باید طبق نظر هردو باش نه بقیه افراد 

اگر مشکل مالی داره برای کمک ب شروع زندگی این وظیفه خانوادس تا جایی که همه جا عرفه کمک ب فراهم کردن خونه بکنن

اگه مشکل نداره بره اجاره کنه

هرکسی دوست نداره پیش مادر شوهرش زندگی کنه اینکه کجا زندگی کنن هم مسلما باید طبق نظر هردو باش نه بقیه ...

این مسعله جدی نیست مشکلات دو خانواده داداش من سادس اون گرگه چن سال تو خابگاه و چشم و گوش بازه داداش من بدبخته میترسم بعدا نابودش کنه بعدم ازش طلاق بگیره خیلی خطرناکن نمیدونم چجوری عاشقش شده

این مسعله جدی نیست مشکلات دو خانواده داداش من سادس اون گرگه چن سال تو خابگاه و چشم و گوش بازه داداش ...

خب لزوما هرکس می‌ره خوابگاه چشم و گوش بازه بد نمیشه 

اتفاقا آدم مستقلی میشه و زندگی کردن و از پس مشکلاتش بر اومدن رو یاد میگیره و خیلی چیزای دیگه 

حالا اینکه این خانوم واقعا بد باشه ربطی ب این موضوعات ک گفتی نداره خوابگاهی بودن یا خونه مستقل خواستن یا ادامه تحصیل دادن معیار بد بودن نیست 

ولی اگه ذاتا آدم بدیه داداشتو قانع کن خب این اخلاقیات بد رو بهش بگو