2777
2789
عنوان

کسب وکارخونگی

77 بازدید | 5 پست

سلام بچه هامن تصمیم دارم یه کسبوکارخونگی راه بندازم که هم بتونم کناربچم باشه هم درآمدزایی داشته باشم.به کارای هنری هم علاقه دارم یاکارهای اینترنتی.ولی ایده ای ندارم.بیایدایده بدیدیه کاری بگیدکه درآمدش هم خوب باشه

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس و اینا بگیر تو خونه بفروش به در و همسایه و آشناها

ازین چیزا توفکوفامیل زیادداریم هیچکس نمیادازمن بگیره

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖
چرا قیمتات یکم مناسبتر باشه میگیرن آشپزی و کیک پزی و اینا چی میتونی؟

اره کیک پزی دوس دارم اماسرمایه میخواد