2777
2789
عنوان

گواهی پزشکی

185 بازدید | 20 پست

دخترا شما موافقید قبل ازدواج ببرنتون معاینه بشید؟ و گواهی بگیرید من خودم زمانی موافقم که حق دو طرفه باشه یعنی اگر پسر رفت گواهی بگیره و ثابت کنه دختر هم بره 

در هر صورت حق دخترا ضایع نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه با اين گواهي بحث قانوني هست 

برا پسرا ك نيست

مثلا اگه شرايط جدايي پيش بياد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واقعا دختری این کارو کنه ثابت میکنه که چقدر ضعیفه

همینطوره ....مث یه کالا برخورد میشه.....جدا از این حرفا بعضی از حیواناتم هایمن دارن ....🙂پس اصلا داشتن یا نداشتن اون برای خانوما یچیز  بی معنی و چیزیرو ثابت نمی کنه

اخه با اين گواهي بحث قانوني هست  برا پسرا ك نيست مثلا اگه شرايط جدايي پيش بياد

چرا اتفاقا من دختر خام پزشک زنان ازشون پرسیدم که گواهی برای اقایون هم هست گفت اره ولی اصلا جا نیفتاده

[QUOTE=292281998]به خاطر خودت هم که شده باید بری بگیری که پس فردا رابطه داشتید اگه خون نیاد بهت نگه تو قبلاً رابطه دا ...[/QUOTE 

اینم هست ولی باید این فرهنگ جا بیفته که بعضی ها خونریزی ندارن