2777
2789
عنوان

جبهه نی نی سایت

137 بازدید | 23 پست

کلا این روزا نی نی سایت دو جبهه شده نصف اونایی که تاپیک درسی میزارن(که خودم از اونام) نصف دیگه هم اونایین که کسایی که تاپیک درسی میزارنو به عنوان مورد تاپیک خود انتخاب کرده و هیت میدن آخه چرا 😂 مگه ما تو دعوا های شوهری و خانوادگی شما نظر میدیم اگه جاتونو تنگ کردیم شرمنده ببخشید دیگه مجبورین تحمل کنین .ولی صادقانه میگم اگه کسی دوس نداره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره. بره همونجایی که این مدل رفاه و آزادی رو داره 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ک مایه افتخار باباتی

بابات میدونه کلااااا تو یه سایت زنونه وسط این همه زن پلاسی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ناراحتن از ایران برن🌚😂

من ناراحتم

چطوری میتونم اقدام کنم به سوی امریکا؟👩‍🦯

گناهان خود را وکیلیم و برای اشتباه دیگران قاضی _!     راستش نمیگم همیشه آدم خوش شانسی بودم اما برای داشتن توبدون اغراق بودم و هنوزم هستم!تویی که شک ندارم •بودنت مثل چشمات قشنگه🫀♥️!•بودن  تو ذوق انگیزترین چیز توی زندگی منه!من با تو حتی روزمرگی هامم دوست دارم،با  تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟من با تو خودمو بیشتر دوس دارم.💜🦋خیلی بیشتر ((:

نی نی سایتم مثل برنامه های ارتباطی ی بخشای مختلفی داره هرکی میتونه بخش مورد علاقه خودشو بره و کاری ب بقیش نداشته باشع

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

شما ک مایه افتخار باباتی بابات میدونه کلااااا تو یه سایت زنونه وسط این همه زن پلاسی؟

گود بای پارتیه مگه😂😔

گناهان خود را وکیلیم و برای اشتباه دیگران قاضی _!     راستش نمیگم همیشه آدم خوش شانسی بودم اما برای داشتن توبدون اغراق بودم و هنوزم هستم!تویی که شک ندارم •بودنت مثل چشمات قشنگه🫀♥️!•بودن  تو ذوق انگیزترین چیز توی زندگی منه!من با تو حتی روزمرگی هامم دوست دارم،با  تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟من با تو خودمو بیشتر دوس دارم.💜🦋خیلی بیشتر ((:

باشه😐

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من ناراحتم چطوری میتونم اقدام کنم به سوی امریکا؟👩‍🦯

ببین من فقط گفتم میتونی از ایران بری نگفتم میتونی از ایران بری امریکا ولی میتونم اقدام کنم برات از ایران بری افغانستان😂😂💔

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛