2777
2789
عنوان

خواب عجیبی می بینم

186 بازدید | 7 پست

من یه دختر ۱۸ سالم که حدودا ۶ ماه پیش به کسی که ۶ سال دوستش داشتم ابراز علاقه کردم و به طرز وحشتناکی پس زده شدم و خورد شدم و دلم بدجور شکست حتی ترسو شده بودم شبا همش حس میکردم یکی تو اتاقه و داره نگام میکنه انگار که جن زده شده بودم اما بعد از اینکه پدر و مادر کلی تحقیق کردن فهمیدن به خاطر فشار روحی بیش از حد این طوری میشم و بیشتر هوامو داشتن الان دیگه خیلی بهترم و اصلا نمی ترسم اما متاسفانه خوابای عجیب و غریبی میبینم که همشون یه موضوع دارن 

راستش خواب میبینم که کسی که دوستش داشتم در عذابه و همش غصه می خوره و من رابطه ی عاشقانه ای رو با شخص دومی شروع کردم و باهاش خیلیم خوشحالم  اون شخص دومم غریبه نیست آشنا ست و من همش حالم بده که چرا این خوابا رو می بینم نکنه توی زندگی اون شخص دوم کسی باشه و من ناخواسته گناه بکنم چون من روی این چیزا بیش از حد حساسم دختر مذهبی نیستم ولی عقاید خودمو دارم به نظر شما تعبیر خوابم چیه ؟ تا الان سه بار پشت سر هم همچین خوابی دیدم😔😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس ها و آرزو های انسان خودشون  رو در خواب ها نشون میدن

زیگموند فروید در روانکاوی به تحلیل خواب اهمیت زیادی میداد

گرچه همه چیزو ربط میداد به مسائل جنسی ولی در این که خواب رو باید از دیدگاه روانشناسی تحلیل کرد و نه خرافات کاملا حق داره.  

سخته ولی سعی کن فراموشش کنی

من همه ی تلاشمو میکنم و واقعا خودم حس میکنم بهتر شدم اون اوایل خیلی خیلی ترسناک بود هر شب از خدا طلب مرگ میکردم اما بعدش بهتر شد تا جایی که می تونستم خودمو ازش دور کردم و الان هیچ خبری ازش ندارم