2777
2789
عنوان

پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست

نظر بقیه اینقدر واست مهمه؟ 

اگه مهمه که خب باید به ناراحتی و انرژی منفی که کم کم به دیگران هم سرایت می‌کنه راضی باشی 

واست مهم نباشه 

مهم باطن و قلب آدمه که باید اوکی باشه 

میدونی؟ 

تو و خانوادت فرق داشته باشین و انسانیت رو هدیه بدین :)

🤍Devils' Angel🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد افتخار میکردم آرزومه که همسرم یه سپاهیه خوب باشه

افتخار کن که واسه کشورش خدمت میکنه

حرف بقیه رم ول کن اونی که باید بفهمه میفهمه و قدر باباتو میدونه من خودم فدای همه ی سپاهیای خوب میشم خدا از عمرم کم کنه بزاره رو عمر خوبای سپاه

چ ربطی داره قاچاق مواد کنه جوون بقیه رو نابود هم کنه افتخار میکنی؟ 

مثال بود

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
چ ربطی داره قاچاق مواد کنه جوون بقیه رو نابود هم کنه افتخار میکنی؟ 

مثلا گفتم بابا

حالا شاید گازوئیل قاچاق کرد😂😂

بابام با افتخار کارگره😊

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
صد در صد افتخار میکردم آرزومه که همسرم یه سپاهیه خوب باشه افتخار کن که واسه کشورش خدمت میکنه حرف ب ...

انشالله 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یه شغل دیگه هر شغلی ک اختیارش دست خودش باشه 

اره کار تو بازار و جامعه ریخته 

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌